Vihdoin Rollen ensirakkaudella Elsalla (Kultu) loppui juoksut! Nyt ollaan parina päivinä päästy pitkille lenkeille ja nuoripari on saanut juosta vapaana. On ollut koirat tyytyväisiä, kun ei oo tarvinu pelkällä remmilenkillä olla.

Eilen illalla pidimme Elsan emännän kanssa leffa illan lenkin jälkeen. Koirat mussutti luitaan ja Elsa enimmäkseen levitteli Rollen lelukopasta leluja ympäri kämppää ja piereskeli hirveitä pommeja!! :) Nautittiin Tainan kanssa sit parit sidukatkin. Kivaa oli! Yöllä kävimme Rollen kanssa saattamassa Elsan ja Tainan naapuri rappuun ja nämä rakkauspakkaukset sai kivoja hepuleita! Juoksenteli pitkin takapihaa. Ja taas maistui Rollelle uni! :)

Tänään kävimme taas aamulenkillä (n.6km) ja koirat saivat juosta vapaana. Huomaa noista kahdesta, että järvien ohitukset alkaa olemaan vaikeita, kun ollaan niin paljon uimassa käyty :) Otim myös päivällä Rollen kanssa pientä tottista. Seuruutuksia ja maahan menoja. Naksulla myös tehtiin pieniä temppuja :) Illalla mennään grillaan porukalla. nam!