Eli ollaan eletty hieman hiljaiseloa, koska Makilla juoksut parhaimmillaan.. Lopuillaan toki jo, mutta Rolle on hoidossa. Makilta on lähtenyt totaalisesti kaikki turkki. Pohjavillaa ei enää oo melkein missään. Tottista ollaan sen kanssa hieman otettu. Liikkeestä seisominen alkaa jo sujua pallon tai patukan kanssa. Tehdään niin että palkka lentää samaan aikaan, kun tulee käsky. Nyt se jo tietää, että sillä käskyllä lentää palkka ja on alkanut reagoimaan pysähtymällä. Välillä olen tosiaan odottanut sekunnin kaksi ja sit vasta palkka ja Makki tosiaan pysähtyy.. Enemmän vaan pitää vahvistaa tuota käskyä, mutta kauaa ei mene että se sen oppii. :)

Rolle on tosiaan ollut hieman tyttöjen hajuista sekaisin joten ei olla paljoa mitää otettu. Täytyy alkaa tosissaan pohtimaan sitä kastroimisajan varaamista. Toisaalta pari näyttelyä kiehtois pyörähtää.. Pitää kattoa jos pariin ilmoittais ja sit leikkuuttais. Helpottais senkin elämää..

Unski parantelee jalkaansa. Hyvin on toipunut. Enää ei onnu lainkaan. Ensi viikolla on kontrolliaika lääkärille. Katsotaan onko tikku tullut pihalle. Reeneistä tosiaan ollaan oltu saikulla. Ja muutenkaan ei olla voitu lenkkeillä yhdessä, kun Makki juoksee.. Onneksi on kohta ohi tää rumba..