Paljon on taas kerennyt tapahtumaan viime päivityksistä. Ei muka kerkee päivittelemään.. laitankin tähän koira kerrallaan päivityksiä niiltä osin mitä muistan:

Unski:
Unskin kanssa oli pientä reenitaukoa ja Unski on mökkeillyt urakalla. Tänään oltiin kuitenki pitkästä aikaa agileerailemassa. 2 starttia Tampereen niihamassa. Eka rata oli hyppyrata. Hankala se oli, mä vihaan hyppiksiä. Kepeille meno oli törkeen vaikea. 0 ratavirhettä saatiin, mutta ikävä kyllä yliaikaa reilu 4sek. Oma moka, ku alussa tuli sähläystä ja Unski oli hieman erimieltä suunnasta.. kallista aikaa hieman hukattiin.. No ihanneaika oli kyllä aika kova, että ei kai muutenkaa oltais sen alle päästy.

Toinen rata oli kivan näköinen,mutta ikäväkseni Unski rupesi ontumaan ennen rataa.. Jalassa oleva pahkura alko vaivaamaan. Ravatessa sen ontumisen huomas. Radalla ontumisesta ei ollu tietoakaan, paitsi itse en oikeen uskaltanu vedättää Unskia ihan täysiä. Joten taas meni yliajan puolelle muutamilla sekunneilla.. Ratavirheitä ei taaskaan ollut, mikä on hyvä juttu. Kontaktit meni ihan nappiin ja juuri niin kuin ollaan reenattu. Vauhtia pitäs saada lisää niin niitä sm-nolliakin alkas kasautumaan.. mutta aika kivasti, kuitenkaa montaa hylkyä ei oo viel tullu.

Unskin kuuliaisuus on kyllä parantunut selvästi. Se tuntuu antavan kaikkensa aina reenatessa ja kisoissa. Kisoissa on vaan harmi, ku itse jännitän hirveesti ja siitä johtuen ohjaan ihan miten sattuu.. :( No täytyy vaan jatkaa reenausta.

Makki:
Makin kanssa ollaan reenattu aika aktiivisesti tottista muutamina viikkoina. Pari kertaa viikossa ollaan ryhmässä reenattu ja yksikseni päivittäin jotain pientä.
Reilu viikko sitten aloitettiin paikallisessa seurassa suojelutreenit. Kivalta näyttää. Itse en lajista viel oikee mitää tiedä. Itse opiskelen ensin ja sit voin sanoa miten koira tekee :D Pari kertaa ollaan nyt käyty ja maalimiehen mukaan puree lujaa :) Intoo riittää kuin pienessä kylässä..
mutta pirulauta toi akka alotti juoksut ja täällä ollaan pienissä nesteissä. :D Suojelusta heti alkuun pieni tauko.. Makki on kuin kapinen kettu ja karvaa lähtee. :D Tuntuu myös et on laihtunu ihan pienes ajas aika paljo.. Täytyy ostaa vahvempaa ruokaa, jotta saan siitä koiran näkösen taas..No onneks karvat kasvaa taas juoksujen jälkeen uudestaan ja onneks se rakastaa ruokaa

Rolle:
No Rolle on Rolle. Pieni aasi joka yrittää ja yrittää tehdä parhaansa.. Agilityssä on possuiltu ihan urakalla ja välillä jo ajattelin heittää pyyhkeen kehään. Viimesissä reeneissä sain taas toivoa ja koira saa vielä vakuuttaa mut siitä että se on kivaa Rollen kanssa :D Rolle on onnellinen ku sille vaan heitetää lumppareita tarpeeks.. Agilityssä rimat lentelee vaihtelevasti. Pari viimeistä kertaa on ollu jo parempia. Parit rimat lentelee vaan. Kontakteja ollaan reenattu urakalla ja nyt alkaa jo näkymään hidastamista alastuloilla :D Jee! Kepit menee edellee hyvällä vauhdilla. Kun saatais noi hypyt kuntoon ja aivot päähän ni voitais taas harkita kisaamista. :P
Tottista ollaan pitkästä aikaa otettu pari kertaa naksun avulla. Oon vahvistanu oikeasta asennosta sivulla. Kontaktia ollaan myös reenattu enenpi.. vietikkäitä maahanmenoja yritetään reenata. Tällä hetkellä Rolle käy aika hitaall kaikin puolin. Esim. Makki alotti juoksut ja mä huomasin nartusta vasta torstaina, mut ties koska ne on alkanu.. Rolle alkaa vasta nyt hiffaamaan et toi typykkä tuoksuu jollekin.. Aasi! Makki onneks pitää sen loitolla ni mun ei tarvi komennella. Ja onneks Rolle on tollanen mammanpoika eikä viitti kokeilla heruisko. Onneks saan ollan nuorenparin kanssa 24/7 kotona ens torsaihin asti jolloin alkaa yövuorot. Mies saa yöt vahtia ja mä päivät. Sit kun Aasini alkaa tajuamaan naisten päälle Rolle saa mennä hoitoon.

Tällaista meidän sekalaiseen sakkiin. Unski ei siis tällä hetkellä voi tulla kylään tai se pyöräyttää saman tein meille saksalaisiakarvattomiakoiria :D Kyllä se jo mun vaatteista haistaa naisen tuoksua.. Tosimies!