Eilen otettiin Rollen ja Makin kanssa tottista pikku pätkää..

Makki: Otettiin seuruuta ja vahvistettiin oikeeta paikkaa, ettei se nojais niin paljoa. Myös vasempaan käännöksistä tehtiin terävempiä ja Makki pysyi hereillä hyvin kokoajan. Keskityttiin melko paljon seisomiseen. Se pitäisi nyt hinkata oikeesti kuntoon kevääseen mennessä, jos halutaan sinne kolmosiin mennä kisaamaan. Eli siis patukka vasemmassa kädessä, koira seuraa ja minä juoksen. Sanon TOP käskyn samaan aikaan, kun patukka lentää taakse. Tehtiin näitä 4-5 peräkkäin ja sit kokeilin niin et sanoin käskyn ja odotin pari sekkaa jolloin vapautin sen ja heitin patukan. Hyvin Makki pysähtyi, todella tehokas ja nopea seisomaan jääminen. Loppuun otettiin vielä niin et palkka lensi samaan aikaan kun käsky tuli.

Rolle: Rollen kanssa seurailtiin ja lähinnä keskityin siihen et saan vireen pysymään ylhäällä. Rolle välillä keuli ihan huolella, mut en sitä lähtenyt korjaamaan, koska vire pysyi koko ajan hyvin päällä :) Loppuun otettiin patukka noutoa. Heitin patukan ja käskin Rollen hakea sen ja Rolle palautti sen ihan kivasti eteen. Tässä ollaan menty pienessä ajassa iso harppaus eteenpäin. Ennen oli hyvin harvinaista, että Rolle luovutti sen istualtaan ja aina tiputti esineen jos pyysi istumaan. Nyt joka kerralla Rolle tuli suoraan eteen ja pienellä käsi avulla (Taputin kädellä omaan rintaan) istui alas esine suussa. Välillä nälväs sitä ja jäi välillä aika kauas. Eli ei se kauheen tiivistä vielä ole, mutta yletyn kuitenkin helposti ottaan esineen paikaltani. :) Eiköhän tää kuntoon saada kesään mennessä, jos tokon avointa luokkaa pidän silmällä ;)

Rolle pääsi myös tallikoiran virkaa tekemään. Rolle teurasti 1½ L tyhjää muovipulloa autohallissa :) Vähän oli alkuun varuillaan, kun oli kaikkea moottori rompetta ja hitsivehkeitä ympärillä. Isännälläkin oli työhaalari päällä ja suojalasit ottalla, eikä Rolle pelännyt :) Tappoi pulloaan onnellisena.

Tänään oltiin sitten npkh:n kentällä hakuilemassa ja olin paikalla hyvissä ajoin joten kerkesin ottaan Makille vielä pientä tottista. Otimme juoksusta seisomaan jäämisiä samalla tavalla kuin eilenkin ja hyvin meni :) Loppuun vielä eteenlähetyksiä kaksi kertaa jotka oli ok :)

Pari tuntia vierähti sitten itse metsässä. Makille tehtiin ensiksi ihan makkara ruutua ja siitähän tuo ahne tykkäsi. Jokaiselta rohmusi sormia myöten makkarat. Otettiin kolme hakua niin, että Makki näki kun maalimies juoksi metsään ja huusi sitä. Nopeeta ja innolla lähti juokseen ja sai herkkunsa. Loppuun Makki leikki patukalla muitten kanssa :) Koira ja minä tykkäsimme ja toivottavasti päästään lisää tätä reenailemaan lähiaikoina. Uskoisin, että Makki olisi hyvä tässä.