Sunnuntaina olimme Npkh:n järkkäämässä mätsärissä ja pujottelukisassa. Ilmoitin mätsärin puolelle Unskin ja Makin. Pujotteluun Unskin ja Rollen.

Unski sai sinisen nauhan, eikä sijoittunut. Tuomari kehui Unskin rakennetta, kulmauksia ja lihaksistoa. Mutta liian eksoottinen hänen makuunsa.

Makki sen sijaan miellytti tuomaria enemmän. Makki sai punaisen nauhan ja kehui Makkia aivan mielettömästi. Kuuluvaan ääneen ilmoitti, että tällaisia sakemannien pitäisi olla ja ikävä kyllä näitä ei näe oikeissa näyttelyissä. Kehui lihaksistoa, luonnetta ja rakennetta erityisesti. Parikisassa siis voitettiin todella upea näyttelykoira. Jatkoon pääsimme "isossa" kehässä, mutta emme sijoittuneet neljän parhaaseen. Mutta kokemuksena tämä oli hyvä. Makki käyttäytyi kuin unelma koira joukossa. Se ei välittäny vaikka koirat oli puolen metrin päässä. :)

Pujottelussa rata meni näin: hyppy,kepit, hyppy ja takas kepit ja hyppy. Rolle meni hienosti muuten, mutta ohjasin sen aloittamaan väärältä puolelta kepit takastulossa.  Rolle kuitenki keskittyi hyvin rataan, vaikka muita koiria oli parin metrin päässä räksyttämässä :D

Unski sitten yllätti mut tässä, teki nopean ja hyvän pikku radan ja sijoittui toiseksi :D Saatiin hieno pokaali ja pussukka jossa oli luita ja muuta hyvää..

Kiva reissu oli kaiken kaikkiaan. :)