Nonniin, uusi työ aloitettu ja ensimmäinen viikko takana. Vaikeaa on aluksi, mutta eiköhän tämä tästä :)

Paten agilitykisat meni niin ja näin :D Itse en ollut kauheen hyvässä hapessa, mutta sitkeästi juoksin ilmoitetut radat läpi ;)

Tässä eka rata. Alku meni ihan jees, kurvit ovat aivan liian laajoja.. Keppien aloitus meni vikaan ja sit tietenkin vika hyppy ;) Joka korjattiin vaikka videolta se ei näy.. Eli kymppi ja pari sekkaa yliaikaa..


http://www.youtube.com/watch?v=eama0g_zrp4&context=C3365ee0ADOEgsToPDskIsohOo7iG3AE9PNYLps5Gi

Sitten toinen järkky rata.. Aloitus meni täysin viturallee, ku Pate meni ja varasti lähdössä!!! :D Näin onneks sivusilmällä et nyt se tulee ja olin ihan väärin päin aloituksessa kuin oli harjoitellu. Meni pasmat aivan sekasin. Onneks peljastettii tilanne kuitenkin vaikka kaunis siitä ei tullu.. Nyt oli rata hitaan puoleinen, ainaki siltä tuntui.. Riman tiputus tuli kun rupesin suhiseen koiran hypätessä.. Muuten ihan jees rata. Tästä vitonen.

http://www.youtube.com/watch?v=lUBeON3cCfo&feature=context&context=C3365ee0ADOEgsToPDskIsohOo7iG3AE9PNYLps5Gi

Hieroja käy meillä taas normaalisti hieromassa n kahden viikon välein paimenet. Helmikuussa tulee muutoksia, kun hieroja muuttaa kauemmas, mut pyritää kerta kuukautee sovittaa aikatauluihin :)

Viikonloppuna tuli yllättäviä menoja :) Pate ja Paten kasvattaja Anne-Mari tuli meille yökylään. Pate astui neljä kertaa australian tuonti nartun Yurrucar cover girlin. Odotettavissa erittäin toimivia koiria harrastuksiin erityisesti agilityyn!! Olen ihan myyty Teealle! <3 Sen luonne oli niin ihana! :) Saa nähdä pystynkö pitään näppejäni erossa vai muuttaako meille pikku terroristi :D Täytyy kuvia laittaa!

Tässä linkki tulevaan sukutauluun!

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI33738/09&ReknoI=FI21663/10

Patelle on tulossa toinenkin narttu astutettavaksi, kun juoksut alkavat. :)

Makki oli hoidossa ystäväni luona viikonlopun ja kyllä saan olla onnellinen, että niin hyviä ystäviä on <3 Luotettavampaa  saa hakea! Makki on saanut hyvin paljon rakkautta ja lällyttelyä :) Makki onkin muuttunut leikkauksen jälkeen hyvin mammanmussukaksi! Leikkii toisten koirien kanssa ulkona!! On kiltimpi ja hellyydenkipeämpi! Nälkäisempikin, jota ei kyl enää ois tarvinnu ;) Samaten aktiivisempi! :D Agilityssä se kävi viime viikolla pitkästä aikaa. Otettii matalilla hypyillä ekan kerran. Rata oli Jaakko Suoknuutin suunnittelema. Oikein kiva! Makki oli aivan liekeissä..

Rolle taas ei ollut moksiskaan Teeasta. Rolle odotti yläkerrassa portin takana, kun hommat oli kesken. Lenkkeiltii yhdessä ja Rolle ei kyl tajunnu sit yhtään että sillä on juoksut :D Pöljävalkkari :D