Tänään oltiin piiitkästä aikaa reenailemassa puruja..

Hienosti meni reenit. Piilolla meinaa käydä hihaan heti kiinni. Onneksi uskoo, kun toinen molari huutaa takana ei! :D Pienestä siis on kiinni. Lopuksi saatiin hyvä yhden piilon kierto ja piiolalla vartiointi ja kiinni käyminen. Ei siis "varastanut". Saatiin hyvä päätös reeneille. Irrotukset oli hyviä ja Makki kävi aika kuumana.

Tärkeinpänä pidin kuitenkin, että selkä kesti hienosti!!! Käytiin lämmittelemässä lihaksia juoksemalla ennen kentälle menoa, lopuksi sama homma ja kotona mangeettihoitoa hetki!! :D

Rolle huusi koko ajan autossa, kun Makki pääsi touhuilemaan. No otettiin lopuksi myös Rolle kokeilemaan ;D Hauskaa oli kyllä varmasti kaikilla.. Heh. RohkeaRolle nippanappa suostui leikkimään toisen molarin kanssa, mutta sitten ku tuli toinenki niin alko jänskättää hirmuisesti :) Pojat heitteli patukkaa keskenään ja Rolle yritti napata sitä ihan hyvin.. ;) Olis ihan kiva jos silloin tällöin Rolle pääsis leikkiin miesten kanssa kentälle. Rolle kun tahtoo miehiä jänskättävän. Lopuksi Rolle sai kantaa hienon saaliinsa autoon!! :) Heh.. Tää voi tehdä Rollelle hyvää!