Jep, eli Rollea on paukut alkanut pelottaa loppu kesästä ja nyt sitä ollaan alettu harjoitteleen.

Tänään olin Tainan ja Elsan kanssa haku mettällä.. Tehtiin Elsalle ensin haku alue valmiiksi ja jänskätin miten Rolle reagoi, kun mettän lähellä (n.1-2km) oli ampumaradat. No Elsa löysi hienosti dummynsä. Vein Rollellekin yhden dummyn ja ajattelin ensin kokeilla miten se toimii Elsan lähellä. No suureksi yllätykseksi Rolle ei reagoinut mitenkään paukkeeseen!!! Olin ihan suu auki! Rolle löysi hienosti oman dummyn.

Otimme Rollelle ja Elsalle paikalla makuu harjoitteita paukkeessa. Elsa ei meinannu aluksi malttaa olla paikalla, vaan tuli meidän luokse. Ihme kyllä Rolle ei hievahtanutkaan.. Tosi outoo.. Tänään toi koira yllätti mut todella. Se oli paikallaan koko sen ajan hienosti, vaikka oli häiriötä. Kävin muutaman kerran palkkaamassa ja lopuksi nuoripari sai juosta narupallon perässä mettässä -edelleenkin paukkeessa!

Täytyy alkaa useammin käydä tuolla mettässä ja reenata paukkeessa. Jossain vaiheessa voisi sitten kokeilla ilman Elsaa, jos vaikka Rolle siitä otti tukea. Mutta oikeesti, Rolle ei korviaankaan liikauttanu ampumiselle. Ei vois uskoa, kun vertaa mitä se oli viimeksi!!