Rollella oli tänään taas lempparia.. :) eli siis flyballia.

Tänään päästiin oikeen kunnon joukkue viestiä harjoitteleen. Rolle juoksi lähes aina kaikkien neljän esteen läpi laatikolle ja takasin neljä estettä. Viimeisellä kerralla ne jäi takasin tulematta, koska Rolle oli sitä mieltä et nyt hän teurastaa pallonsa :) Juoksin sen vierellä ne vikat esteet ja lopetettiin siihen.. Tosi hyvin Rolle pystyy keskittymään mun kans tekemiseen vaikka vieressä pyöri agilitykurssi ja ympärillä oli paljon ihmisiä ja koiria pallojen kanssa.. :)

Otimme myös alkeiskurssin aikana paikalla makuu reeniä. Muut leikki ihan vieressä palloilla  ja rolle oli pitkässä liinassa. Jätin koiran 20 m päähän. Taina seisoi koko ajan liinan toisessa päässä takana.. Pari kertaa Rolle taas yritti sännätä leikkivien koirien luokse. joka kerralla Taina palautti jätkän ruotuun. Taina kävi välillä myös palkkaamassa takaa. lopuksi Rolle malttoi jo olla tosi hyvin siinä. :)

Flyball kurssien jälkeen otimme kunnon paikalla makuu harjoituksen. Mukaan reeniin tuli agi ryhmästämme Helmi, Rekku ja Saku. Rolle oli helmin ja rekun välissä. Ja taina taas takana. Nyt Rolle oli jo tosi hyvin.. Ja pitkään yksikseen.. Se katteli koko ajan mua ja Tainaa. :) Taina tais pari kertaa komentaa maahan, kun koira näytti siltä et vois livahtaa.. Mut hienosti se meni jo. Täytyy vaan jatkaa reeniä ja välillä vaihtaa tätä meidän palkkaajaa/palauttaja ;) (kelpaako nyt Taina?) :)