Rolle raukka kärsii naapurin tyttöjen hajuista. Rolle raukka ei juurikaan ruokiaan syö ja muutenkin on hajujen maailmassa koko ajan.

Olen Rollen ilmoittanut lauantaille valkeakosken agikisoihin. Ja parin viikon päästä on Nokian ryhmänäyttely. Toivottavasti Rolle ei hirveesti siihen mennessä laihdu ja pudota karvaansa.

Tänään olimme metsässä Roltsun kanssa. Jätin Rollen polulle odottamaan ja kävelin metsässä u mallisen reitin jonne pudotin kännykkäni. Lähetin Rollen sen etsimään ja kas, se löysi sen ja toi oikein hienosti käteen saakka.. Rolle tykkää niin paljon etsiä esineitä metsästä. Tein toisen samanmoisen harjoituksen, mutta nyt otin pienemmän esineen, yksittäisen abloyn avaimen. Rolle (onneksi) löysi senkin ja toi sen minulle. Huomasin kyllä, että tämä oli vaikeampi. Rolle etsi tätä todella tarkkaan ja kun löysi sen niin vilkaisi minua et "jaa tääkö pitää muka tuoda". Se toi sen mut ilme oli et yök :)

Lopuksi heittelin keppiä ja otin liikkeestä jättäviä. Rollella oli nyt todella paljon tarmoa. Työskenteli kunnolla, olisko pienellä tauolla ollut vaikutusta?