Sunnuntaina oli sitten jälkeilyn toine päivä. Ilma oli huomattavasti lämpimämpi ja ei tarvinnut nyt palella :D
Kamerakin eksyi pellolla käteen, mutta ei Paten tottiksessa :(

Sunnuntaina Pauli teki Makille jäljen. Esineitä oli 5, kulmia en enää muista :D Oon vielä niin shokissa, etten muista miten jälki meni!  Tai tiedän että koira ajoi jäljen hyvin :D Mutta Makki teki elämänsä parhaimmat kulmat kumpaankin suuntaan! Esineet ilmaisi hienosti! Janalla on töitä vielä. Lähdössä otin koiran sivulle uudestaan ja siirryttiin vähän eteenpäin ja uusi lähetys. Eli tokalla vasta lähti etenemään haluttuun suuntaan ja jälki nousikin sitten jo hyvin. Pelto oli nyt paljon kuivempi kuin eilen ja koiralla oli enemmän työtä! Jäljen lopulla Makki puuskutti ihan hirveesti :D

Eli nyt vain paljon janalähtöjä mummelille ja kokeisiin!! Katoin jo kalenterista muutaman hyvän mihin yritän mahtua.

Hyvin tarkkaa jäljestystä


Esine ilmaisut olivat nopeita ja tarkkoja. Keppi oli tasan tarkkaan varpaiden välissä.


Jarru miehenä sain olla ja hyvää opastusta sain koiran rytmittämiseen.


Välillä jopa liina löysällä menoa :D


Tottiksissa otin Rollen häiriökoiraks paikkamakuulaiselle.. Pääs polle vähä ottaa metallinoutoa ja muuta höseltämään :) Kivaa sillä oli ja kierroksia oli mukavasti kerännyt autossa koko päivän ;) Pate pääsi sit itse asiaan tottistelemaan. Kenttä oli osittain märkä ja otinkin ihan piruuttani sen kanssa tottista siinä märällä kohdalla :D Tehtiin eka henkilöryhmä ja hieman kiinnosti ihmisten lahkeet. Tätä täytyy vaan treeniä lisää. Seuruisiin olin todella tyytyväinen! Käännökset meni tiukasti ja koira oli hereillä. Jättävät olivat nyt valmiit koska kuulin että bhssa on tullu sääntömuutos jossa jättävissä pitää eka pysähtyä ja sitten vasta käsky!! Miten naurettavaa!! Mutta Patelle helpompi :D Eli ei olekkaa enää jättävät vaiheessa ku ei kerran enää ole liikkeestä jättäviä vaan pysähdyksestä jätetään koira tiettyyn asentoon... Luoksetulo oli myös jees! Noh paikkamakuu oli sit kauden eka ulkokentällä ja sen sit huomas herkkähipiässä! Maassa pysyminen on hieman hankalaa. Pitää vaan se vaatia, eli koira alkaa nostamaan vähitellen kyynäriä ylöspäin ällöttävästä maasta. Kerran myös palautin koiran takaisin niskasta oikealle paikalle jonka jälkeen meni kaaliin tämä asia :D Noh kokeeseen pitää mennä säävarauksella. Tiedän ettei se pysy maassa kyynäriä myöten jos maa on kylmä tai vetinen. Mut tyytyväine olen pikku terjeriin.

Maanantain agility meni kanssa kivasti. Itsellä kurkku kipeenä viikonlopusta ja kentällä oli juoksukoiria jokka sekotti pikkumustan päätä. Makki meni loistavasti! Harjoiteltiin ihmisnuolta ja meinasin saada siinä pari kertaa koiran päälleni :D Lopulta meni saksalaisjalosteelle päähän jarruttaa ja hypätä tiukemmin! Käännökset olivat tiukat sillä!
Pate meni ekalla radalla puhtaasti, mutta nopeutta nyt sille haluan joten mun pitää enemmän "hoputtaa" ja kannustaa sitä! Ja lelu palkkaa lisää. Kontaktit olivat hyviä! Kepit myös vaikka kulma oli vähän haasteellinen!
Tämä rata oli nyt sitten minun itse suunnittelemani ja ensi kerralla myös harjoittelen tekoa! Sen jälkeen alan vetään möllitasosten ryhmää :D Jaiks!!
Rolle pääsi Usvan kanssa lopuksi peuhaan mutaan ja mettään! Minun hieno valkeeni oli paskanruskea sen jälkeen :D

Tästä sitten seurasi se että itse olen nyt kuumeessa :( Torstaina olisi ollut bh treenit Patella ja katotaan nyt miten tää mun köhäni tästä helpottaa. Paten kanssa nyt aletaan tosissaan treenimään tulevaa koitosta varten! Pääsimme myös Makin kanssa jälkiryhmään ja kohta aletaan kerran viikkoon treenimään ryhmässä!

Paten ja Nirpun pennut syntyivät 22.4. 2urost ja 1 todella pieni tyttö :) Tyttö painoi vain 71g!! Suloisia vauvoja.

Sunnuntaina olisi Lahden kv Patella.

Loppuun laitan vielä pääsiäiseltä muutaman kuvatuksen.

Makin kaninloikka1


Kaninloikka2




Harvahammas mummo <3


Paten hepuli




Pate saa turpaan


Hyvää kevättä!!