Tänään oli mahtava päivä meidän puolesta. Ei ole koskaan tullut kerralla näin paljoa menestystä!!
Olimme Oriveden agitus kisoissa koko päivän.

Rolle oli ensimmäisenä. Tuomarina oli Nyberg Johanna. Radan oli suunnitellut harjoitustuomari Matti Savikko. Rolle sai nollan ja sijoittui ensimmäiseksi. Aika oli todella nopea. Rolle toimi tällä radalla erinomaisesti. Rollea on niin kiva ohjata silloin, kun se ei oo ihan kierroksilla.
Toinen kisa oli hyppyrata ja tuomarit samat. Rolle sai hepulin ennen radalle menoa ja meno oli sen mukaista ;D Saimme hylyn x 3! Ennätys possuilu. Lopetimme kesken. Rolle säntäili joka puolelle ja kävi tosi kuumana. No mutta enää yksi nolla ja kakkosiin..

Unski oli tänään tuomarin sanojen mukaisesti "superperulainen". Tuomarina oli Salme Mujunen ja harj. tuomarina Matti Savikko.
Eka rata oli hyppyrata. Unski sai nollan ja sijoittui ajallisesti toiseksi. Aika ei ollut nopeinta Unskia, mutta reilusti jäi kuitenkin aikaa.. Kepeillä meinas tulla virhe, mutta unski korjasi sen hienosti. Radalla sai kyllä koira sekä ohjaaja juosta. Kunto meinas meikäläiseltä loppua kesken.
Toinen kisa oli tavallinen rata ja Unski yllätti mut erinomaisella radalla nollan kera!! Uskomaton koira! Mä meinasin pilata tän radan pari kertaa, mut Unski oli niin kuuliainen ja pelasti mut.  Eli yritin ohajata väärälle esteelle. Ton mun mokani takia aika ei ollut niin erityisen hyvä. Onneksi muutama sekuntti jäi aikaa jäjelle. Tämä rata oli erittäin vaikea.. Nollia ei tästä radasta sadellu hirveesti. Unski sijoittui ensimmäiseksi.!! Ei siis olla ikuisia kakkosia, kun aina ollaan sijoituttua kakkosiksi! ;)
Eli me kisataan kahden viikon päästä Nokialla KOLMOSISSA ekana perulaisena! Aivan uskomaton koira, etten sanoisi.

Pokaalit olivat upeat. Ja se serti oli erityisen kaunis :P  Saimme paljon leluja ja luita palkinnoksi. Ostin pojille ison kasan naudanmaha levyjä ja ne olivat erittäin tyytyväisiä!!

Mahtava fiilis.