Olimme eilen lepakko vuorossa navetalla.

Ensin oli Roltsun reenit ja Unto sai odottaa lämmitetyssä huoneessa sen aikaa. Rollella oli tavalliseen tapaan paaaljon virtaa. Rataan tutustumisen jälkeen otin muutamia tokoliikkeitä, jotta Rolle rauhoittuisi. Ja radalla se toimikin oikein hyvin. Keinu sujuu meillä jo ihan kivasti, Rolle malttaa mennä sinne vähän hitaampaa. Kepit menee hyvin, aloituksia eri kulmista pitää vielä paljon harjoitella.. Kaiken kaikkiaan olin reeneihin tyytyväinen!

Rolle sai taas hauskuutta väkeä omalla höslällä luonteellaan.. :D Meillä oli radalla puomi, jonka olta meni putki niin että putken molemmat päät olivat puomin aloituksen suuntaisesti. Ja kun rakas Rolle rakastaa puomia niiin paljon, niin voi vaan kuvitella miten vaikeeta mun on saada se menemään puomille :) No menin putken ohitse toiseen päähän rataa miettiin jotain ohjauskuviota ja Rolle sujahti putkeen. Huusin et tuu tänne. Raukka on välillä niin hölmö, ettei edes tienny miten olis tullu. Rolle siis juoksi kolme kertaa putken läpi ja joka kerralla se katsoi että mihin mami katos! ja eikun uudestaan putkeen :D Ja siis kyllä mä sen sit rataa mentäessä sain sinne puomillekin meneen ottammalla tiukasti hallintaan. ;) Se oli sellanen valkoisen jäniksen kevennys!

Sitten vaihto, Rolle takahuoneeseen ja Unski hirveillä kierroksilla radan reunalle. Kun oltiin rataan tutustuttu lämmittelin Unskia.. Jätkä pyöri kuin hyrrä ympyrää, jalkoja pujoteltiin hirveetä vauhtia ja jalkojen yli pompittiin. Rata meni hienosti muutamaa ohjausvirhettä lukuunottamatta.

Asia johon olen TODELLA tyytyväinen Unskin suorituksessa on se, että pitkään ongelmana ollut kontakteilta yli hyppääminen on nyt poistumassa (kop,kop). Aloin laittaan alastulo kontakteille kippoon herkkuja. Unski aina pysähty alastulolle ja jäi odottamaan lupaa ottaa namit. Nyt en enää käytä kippoa vaan palkitsen sen alastulolle pysähdyksestä. Unski juoksee esim. puomin lujaa alastulolle ja jää odottaan vapautusta todella hyvin.. Jes! En halua enää kisoissa näitä tyhmiä kontaktivirheitä (joita on kertynyt aika paljon). Kepit meni aloituksineen täysin oikein ja nopeeta. Välillä on ongemana tuo aloitus, mutta nyt Unski osaa aloittaa aika kivasti oikealta puolelta.

Voi kun tulis kevät ja päästäisiin ulos reenaan. Olis enemmän tilaa ja sais molemmille pojille oman reeni päivän.

Nukkumaan päästiin puolen yön aikoihin ja jätkät nukkuu vieläkin sikeästi! :)

Tässä muutamia hyvin epäselviä kuvia Rollesta (ikävä kyllä en unskista saanut kuvia;

Rollenagikuvatuksia043.jpg

Rollenagikuvatuksia051.jpg

Rollenagikuvatuksia050.jpg