Pääsiäinen sitten vietettiinkin enemmän ja vähemmän reenaillessa. :)

Makki: Lauantaina oltiin purureeneissä joissa otettiin nyt vain hallintaa, pakoa ja saalispuruja. Toinen maalimies oli poissa niin ei otettu piilon kiertoja. Sunnuntaina käytiin tottistelemassa vieraan koiraporukan kanssa.

Maanantaina tehtiin kevään ensimmäinen peltojälki. Pelto oli jo melko kuiva. Jäljen alkuun laitoin vähä kuivaruokaa joka ei haissu oikeen millekkään. Jäljellä oli 4 esinettä ja kaksi kulmaa. Autosta otettuani Makin, se tiesi mitä ollaan menossa tekeen. Aivan ihanaa, kun se oli niin rauhassa sivulla ja odotti käskyä lähteä jäljestämään. Jäljen Makki ajoi erittäin tasaisesti ja varmasti. Kulmissa se hieman varmisteli, mutta hyvin pysyi jäljellä. Esineet ilmaisi rauhallisesti maahanmenemällä. Kaikki esineet löyty hienosti. Ekaks jäljeks aivan uskomaton. Hyvillä mielin voidaan mennä ipo kokeeseen. Ainakin jälki osuus menee hyvin.

Maanantaina illalla mentiin sitten puruihin taas. Nyt huomasin reeneissä hirveästi muutosta parempaan, ja sen huomas kyllä muutkin :) Edelleen toinen molari oli poissa joten ei kaikkia koeliikkeitä päästy testaan. Saalispurut meni hyvin, irrotukset oli nopeita ja ennenkaikkea Makki pystyi ensimmäisen kerran vaihtaan viettiä puolustukselta saaliille. Maalimies tuli "varastaan" hihaa ja uhkaili. Makki puolusti hienosti hihaa, mutta vaihto heti saalisvietille, kun hihaa alettiin liikuttaan. Se teki tämän jopa kaksi kertaa onnistuneesti!! Vau! Paot meni hyvin. Otettiin myös sivukuljetuksia ja Makki teki kaikki niinkuin pitikin! Lauantaina molemmat molarit pääsee reeneihin. Katotaan siellä sitten miten menee piilon kierto ja irrotus kauempaa huudettuna. Jos nämä menee hyvin, voin ilmoittaa maanantaina Makin ensimmäiseen kokeeseen!! :D

Rolle: Rollen menin tyhmänä ilmoittaan valkeakoskelle tokokokeeseen toukokuun loppuun. Hieman nyt järkyttää moinen päätös, mutta katotaan nyt miten reenit edistyy ja jos menee hyvin niin mennää, mut jos ei niin mä sit vaikka tuun kipeeks ;D

Viikonloppuna ollaaan joka päivä otettu paikalla makuuta vieraassa ympäristössä ja vieraitten koirien häiriössä. Tähän mennessä kaikki reenit on mennyt hyvin. Rolle on jopa ollut ihan hiljaa, eikä sillä oo ollut pienintäkään ajatusta lähtee huiteleen. Toki apuohjaaja on ollut liinan toisessa päässä kiinni varmistamassa, ettei se pääsiskään varastaan. Luoksetulo on ok. Rolle ei oo pitkään aikaa törmänny muhun ja sivulle siirtyminen sujuu hyvin. Jäävät liikkeet on ok, mutta maahanmeno on ollut hieman tahmeaa. Täytyy ottaa nyt muutamia vietikkäitä maahanmenoja. Eilen kokeilin myös tokohypyn kisanomaisesti ja se näyttäis olevan kunnossa. Seuruut on siis ainoat joita pitää harjoitella paljon. Rolle ei meinaa malttaa pitää tiivistä seuruuta ja se piippaa siinä paljon enemmän. Istuminenkin on aika ajoin hitaanpuoleinen. Mutta kyllä se seuraa koko ajan, mutta kontakti meinaa tipahtaa jos en kehu koko ajan.

Kokeessa kompastuskivinä voi olla ja joita pitää nyt erityisesti tehotreenata on: Paikalla makuu(jätetään kokeessa väliin jos en luota,et pysyy) Luoksepäästävyys (Rolle voi väistää aika paljonkin) Seuruut (tulee pistemenetyksiä ei niin kauniista seuraamisesta) Ja jättävissä maahanmeno saattaa olla hitaanpuoleinen. Näitä nyt sitten reenataan paljon.

Eilen oltiin myös pitkästä aikaa agileeraamassa. Rolle hyppi minien hyppyjä. Hypyt meni minusta jo paljon paremmin. Se ei enää sihdannut ollenkaan. Toki näitä reenataan nyt paljon. Kontakteilta ei oo tullu virheitä pitkään aikaan enää. Kepit meni hyvin ja esteiden kierrot. Rolle oli aika hyvin kuulolla koko ajan. Voi kun noi hypyt saataisiin kuntoon nii pääsis taas kisaamaan.

Unski: Unski oli pääsiäisen mökkeilemässä maalla. Maanantaina hain sen reeneihin. Se oli taas intoa piukeena koko ajan. Tällä kertaa kaikki meni nappiin, muutamaa omaa ohjausmokaa lukuunottamatta. Meillä oli vaikeita putkeen menoja (A oli putken suun kanssa samalla kohdalla) Unski kuunteli koko ajan minne pitää mennä. Kontaktit oli taas hyvät.

Otettiin myös odotellessa toko juttuja. Sivulle tulo sujuu jo kivasti. Otettiin liikkeelle lähtöjä ja nekin sujui ihan kivasti. Ei vielä oteta pitkiä pätkiä vaan ihan max 1 metri. Paikalla makuuta otin Unskille, hienosti se maltto siinä olla hetken. Saa nähdä tuleeko siitä vielä kisakoira  tokoonkin :D Intoa sillä oli paljon, koska mulla oli ihanaa juustoa :D Ahne kun se ainakin on!!