24.3. käytiin Katrin kanssa "kimppaultrassa" mammakoirien kanssa.

Makilta löytyi varmaksi 4-5 maha asukkia <3

Odottava äiti oli tätä mieltä koko klinikkakäynnistä :D MissAurinkoinen!!

Ell vaa´alla käydessä painoa oli 23kg. Selvästi on viime viikkojen aikana pyöristynyt. Tänään viimeksi katselin, kun makki istui selkä minuun päin et miten sen selkä on levinny, täytyis päästä tonne samalle vaa´alle punnitteen onko tullu paljonko kiloja. Nisätkin ovat alkaneet turpoomaan <3 Suloinen massu, kun karvat ajeltiin ultrassa pois.

Treenaaminen ollaan oikeestaan lopetettu kokonaan. Kävimme viime su vielä agilityssä, mutta otettiin rauhallisemmin ja mataloilla esteillä. Lenkeillä normaalisti ollaan käyty ja Makki juoksee mielellään ja paljon toisten koirien kans vapaana. Saa juostaki nii kauan ku jaksaa :D Ruokahalu on kyltymätön, niinkuin aina ;) Täytyy vahtia koko ajan sitä ettei se oman pöperönsä jälkee pölli kavereitten ruuat.

Pate kävi 26.3. terveystarkeissa. Silmät olivat puhtaat ja polvet olivat terveet :) Kuvaajana Sanna Elfsving. (toivottavasti meni oikein.) Nyt voi huoletta hypyyttää jo medi korkeuksilla. Loppuvuodesta sitten kuvautan lonkat, kyynärät ja selän. Pate käyttäytyi todella upeasti koko ell reissun. Tarkin järjesti villakoiraseua ja niitä räkyttäviä pikku puudeleita vilisi silmissä hirveesti :D Pate odotti sylissä koko ajan ja antoi laittaa hienosti silmätipat. Itse toimituksenki se käyttäytyi hienosti. Silmiä tutkiessa seisoi kauniisti ja katseli kiinnostuneena elliä. Reipas poika oli :)

Mätsärissä käytiin viime su ja Pate poika sai punaisen nauhan ja sijoittui hurjasta koiramäärästä toiseksi!! :) Aivan upeeta. Tuomari kehui erityisesti hyvää ryhdikästä esiintymistä!