Nyt ei oo kerenny milläää päivitteleen, ku on paljon asioita kotona. Ollaan keretty käymään tässä välissä Makin kanssa neliseura ottelussa ja suojelukokeessa :) Lyhyt katsaus molempiin.

12.7. IPO Nokia

Tuomarina Juha Kurtti

A: Makki lähti (ihmekyllä) jäljestää varmasti ja rauhallisesti. Ensimmäisellä kulmalla tarkisteli hieman. Toisella suoralla esineen ilmaisu hyvä. Toinen kulma meni aika huonosti, tarkisti ja sit hieman oikas. Vikalla suoralla meni hieman jäljen vierellä josta sit johtui toisen esineen vino ilmaisu. Itse olin tosi tyytyväinen Makin suoritukseen, koska reenit on mennyt iha käteen viime aikoina. Pisteitä herui 89.

B: Makkimaisen tasaisen hyvää. Minä mokailin askeleissa :) Viime kisoissa sain kuulla, että vasen käteni elää "omaa elämäänsä" joten nyt keskityin siihen et se on mahdollisimman normaali. Heh, unohdin sit montako askelta pitkällä suoralla piti tehdä joten se meinas jäädä vähän tyngäks :D Saatiin kuitenki hyvin kaikki osat mahtuun siihen. Liikkeestä istuminen, maahanmeno ja luoksetulo oli ok. Noudot muuten kaikki ok, mutta hypyssä kevyt kosketus kapulalle menossa ja pystyesteellä tapahtu jokin oikosulku koiralla :D Makki siis eteni hienosti kapulalle, mut sit pysähty ja jäi oottaan multa jotain ja annoin lisäkäskyn jolloin suoritti liikkeen loppuun asti erinomaisesti. :) Tää pystyeste nouto vainoaa jotenki meitä, koska siinä tapahtuu aina jotain :D Eteenlähetykseen en kerenny saamaan Makkia oikeeseen vireeseen joten Makki ei lähteny niin nopeeta etenemään kuin olisin toivonut. Kun se lähti niin se eteni suoraan ja nopeeta, maahan meni nopeeta. Paikalla olo oli ok. Pisteitä tänää 94.

C: Piilon kierrot ok. Maalimiehen vartioinnissa poistui mun luo ja annoin uuden käskyn jolloin jäi vartioimaan. Muuten meni iha kivasti, mitä nyt ite meinasin unohtaa seuraavat liikkeet. Onneks molari vinkkas koko ajan kauniisti mitä pitää tehdä seuraavaksi :D :D Makki oli aluksi erittäin epävarma, joka kuulemma näkyi otteessa. Mutta itsevarmuus parani koko ajan huomattavasti loppua kohden. Irroitukset oli erinomaiset. Rohkeustesti oli parasta Makkia :) Erinomainen ja vähänkö olin tyytyväinen?? :D Pisteet 82.

Yhteensä 265p ja kakkostulos. Näin ollen IPO1 :D

Tyytyväinen olen, koska molari oli Makille täysin vieras. Otimme kokeen päätyttyä yhdet reenit jotta Makki sai vielä lisää itsevarmuutta. :) Täytyy nyt vaan paljon reenata eri molareilla jotta Makki saa hyviä kokemuksia niistä. Ja sit nokka kohti kakkosluokkaa ;)

 

 

27.6. Neliseura ottelu Kangasala

Jälki meni niin metsään kuin vaan voi odottaa :D Janalla työskentely aivan hirveetä, mutta kun jälki löyty Makki ajoi hyvin jälkeä ja ilmaisi kaksi ensimmäistä keppiä.. Sitten tuli puron ylitys ja meidän koe loppui siihen :D :D Jep, se täti oli siel lammikossa uimassa. Oli tosiaan hirveän kuuma ja koira oli oikeesti tosi tuskissan, mutta ei olla kertaakaan edes reenattu ojan ylityksiä. Yritin ohjata Makin jäljelle takas mut se palas uimaan. Ei vaan ollut sillä kertaa Makin päivä jäljestää :) Tiedän nyt et noita ojien ylityksiä pitää reenata. En muista pisteitä, mut ei niitä paljoo tullu ;)

Esineruutu oli täydellinen, esine löyty nopeeta ja luovutus ok. Pisteet täydet 30.

Tottis oli sit muuten loistavaa, mutta pystyestenoudossa kapula hukkui kuoppaan jossa viel kasvo korkea ruoho. Makki siis ei löytäny kapulaa millään. Vihdoin kun se löyty niin oli  niin vinos esteeseen nähden, että tippui sieltä ja kiersi esteen. :( Joo, ja sain tosiaan kuulla et mun käsi elää omaa elämäänsä :D Pisteitä tais tulla 90.

Ei siis tosiaankaa tullu tulosta ;) Kivaa kuitenkin oli!