Torstaina oltiin vesisateessa reenaamassa agilityä. Unski edelleen mökillä, mutta Rolle pääsi hömppäämään. Meillä oli hyviä hyppy ratoja ja keskityttiin keppikulmiin.. Olin kyllä todella tyytyväinen. Rolle meni lähes normaalisti kaikki hypyt!! Se oli jo omaitsensä eikä sihdannu. Jos näin jatkuu niin alan  taas jätkää ilmoitteleen kisoihin. :)

Vuoroa odotellessa otin toko liikkeitä. Rolle oli mulla lähes koko reenien ajan vapaana. Harjoiteltiin välillä ihan vaan sivulla istumistakin. Kaikki liikkeet meni hyvin ja Rolle sai noutaa palloa :D Loppuun otettiin kaikkien ryhmäläisten kesken kokeenomainen paikallamakuu. Taas Rolle pysyi upeasti koko 2 minuuttia. Rolle ei myöskään häiriintynyt naapurikoiran vinkumisesta yhtään. :D

Perjantaina sitten lähdetiin koirien kanssa kohti Valkeakosken mustia ja mirriä. :) Käytiin Kaisan liikettä kattomassa ja shoppailin viilentävät pannat, metallisen ruokatynnyrin ja nameja koirille. :) Lähdettiin sitten kohti sunnuntain kisapaikkaa. Käytiin katsomassa missä tuo kenttä on ja mukavalta paikalta se vaikutti. Otettiin Rollelle ja Pinnille onnistunut paikalla olo. Toimin Kaisalle ja Pinnille liikkurina. Otin leikin ohella Rollelle pika jäävät niin et pallo lens heti ku oli tehny liikkeen, sekä pienet seuruut. Keskityttiin lähinnä leikkiin. Nyt on mukavaa mennä sunnuntaina paikalle, kun ehkä ei eksy ja koirallakin on mielikuvana että mukava paikka. Ainoastaan pikku itikat vaivas tuon lyhyen reenin ajan erittäin ärsyttävästi!

Lauantai vain ollaan ja levätään huomista koetta varten. :) Sitten Rolle pääsee anoppilaan lomaileen.