Pitääkin heti korkata marraskuu, ku on töissä hetki aikaa ;)

Hyviä ja vähän ikävämpiäkin uutisia. Huonot on se, että Rolle reppana satutti silmänsä metsäriehumisen päätteeksi. Olimme siis Katrin kanssa lenkillä ja mukana oli belgian painajaiset Usva ja Kero. Leikin tiimellyksessä Rollea on osunut silmään tikku. Huomasin tuon vasta kotiin päästyäni ja tänään sitten kävimme päivällä näyttämässä sitä lekurissa. Tikku oli pystyssä ja se poistettiin anestesiassa. Reikä jäi sarveiskalvoon ja nyt tiputellaan silmätippoja 6-8xpv! :( Rolle kun on tollanen reppana tossukka niin sille on kova paikka noi silmätipat. Pelkää sitä aikas kivasti ja mun se antais ne vielä laittaa, mut nyt on pakko nakittaa hommaa miehelle, kun mulla reissua pukkaa perjantaina. Ukkokulta ei tohdi pitää poikaa paikallaan ja tämänhän se Rolle tietää hyvinki ;) Yrittää matoilla pois.. Täytyy aamulla kun töistä pääsen vähä opettaa keinoja :)

Toinen ikävä uutinen on se että treenikaverin koira on kadonnut 30.10. :(( Demiä on nyt haettu. Kävimme eilenki tarpomassa Salmin alueella ja kierreltiin omakotialueella jakamassa ystävän numeroa. Ei ole siellä päin nähty. Toivottavasti Demi pian palaa takaisin.

Pate ja Makki on nyt saanut extra hyvää. Makilla käy nyt koirahieroja opiskelija säännöllisesti hieromassa. Yllätyksenä tulikin, että Makilla oli joitakin jumi paikkoja. Ilmeisesti agility tehnyt tehtävänsä. Lavan alueella ja vasemmalla puolella oli takajalat ja olikos niskakin. Kuitenkin ekalla kerralla oli vähän enemmän jumissa ja rentoutuminen oli vaikeampaa. Uus hieronta oli 1,5vkoa eteenpäin ja oli selkeästi rennonpi ja osa jumeista poissa :) Nyt parin viikon välein hierontaa. Makki nauttii!! Patea on käynyt ystäväni Katri hieromassa viime viikolla ja tällä viikolla. Aloin epäileen, että Patella olisi reidet jumissa. Ne oli kosketusarat välillä. Katrihan sitten löysikin oikein pahat jumit reisistä. Hyvä että koskea pystyi. Jouduin pitään Patesta kiinni, kun teki niin kipeetä. Agilitystä pidetty taukoa viime ja tämä viikko jotta koira on kunnossa, kun näyttelyitä nyt pukkaa ;) Tällä viikolla jumit oli kuitenkin helpottanut paljon. Itse venyttelin Patea lähes päivittäin ja hieroin jalkoja. Ja nyt tiistaina jalat eivät olleet yhtään kipeät ja Patekin jopa rentoutui :) Muuten koko koirahan oli täysin rento ja ei jumeja!! Nyt sitten itse lupaan enemmän kiinnittää huomiota lämmittelyihin ja jäähdyttelyihin. Sekä venyttelen ja hieron tarvittaessa. Käytössä myös BOT loimet.

Pate on nyt ilmoitettu Tarttoon kahteen inttinäyttelyyn. Reissu alkaa huomenna perjantaina ja kotiin tulemme su-ma yönä :) Jännittää, meidän molempien eka ulkomaanmatka ;) Ja viime näyttelystäkin aikaa yli puoli vuotta!! Tarttoon on ilmoitettu 2 enkkua. Saas nähdä tullaanko kotiin pokaaleitten vai pelkkien narujen kanssa ;) Noh, kokemusta ainakin ja muutenkin varmasti tulossa mukava matka, kun lähdemme Tainan kanssa yhdessä joten ei mene reissu hukkaa vaikka mitää sieltä tuliskaa :D ainaki shoppaileen päästään ;) Seuraava näyttely onkin Jyväskylän kv jonne ilmoitettu myöskin vain 2 enkkua!!! Menemme sunnuntaina näytille, tuomarina espanjalainen. Sitten on voittajaan ilmoitettu jotta näemme enkkuihmisiä ja kasvattajan :)

Joulukuussa on myös yksi agility kisa tampereella jonne ilmoitan makin ja paten. Pate siis korkkaa silloin kakkosluokassa :)

Mulla on nyt ollut yövahti koirina Makki ja Pate yhdessä ja erikseen :) Kivat koirat myös vanhainkodissa :) Helppoja! Koirat nauttii huomiosta ja osaa hyvin rauhoittua nukkumaan, Makki liiankin hyvin ;) Kuorsaa ja pieree vain...

Agilityssä olemme siirtyneet uuteen halliin ja mukavalta tuntuu taas olla sateelta ja pimeydeltä piilossa. Olen vaihdellen molempien kanssa ja sit mulla on kk kortti sinne joten voin treenata kaikkia kolmea siellä. Ohjatut treenit ovat torstaisin. Anneli pitää meille hyviä treenejä. Ollaan joitain ratoja kuvattuki jotta nähdään kaikki kammottavat ohjausvirheet :D

Nyt vain siis paikkailua ja reissuun lähtöä!! Nyt peukut pystyy että kaikki menee hyvin!! :)