Joo, eli kevään ipo kokeet siirtyi kesälle, koska pellot ovat vielä niin jäässä täällä. No saatiinpas lisää aikaa reenata. Osallistutaan sitten molempiin kisoihin.

Maanantain reenit meni ihan kivasti. Saalispurut meni hyvin, Makki oli hiljaa eikä riekkunu turhia. Pako ja irrotus meni hyvin. Aivan uskomatonta miten se oppii nopeeta. Nyt on irrotukset olleet täydellisiä. Hyppy meni loistavasti. Maahan meno paossa ei oikeen meinannu sujua. En tiedä mikä nyt oikeen oli mut ei vaan menny. Otettiin pieni seuruu pätkä ja maahan meno ja taas sujui. Eli kuormittuko liikaa? Piilon kierto ja ilmaisu aivan loistava. Tänään sain taas olla koirasta ylpeä. Ainoastaan toi maahanmeno tökki. :)

Tottis osuudessa keskityttiin nyt vain eteen menoon ja otettiin hyppyä ja A estettä. Otin pari täydellistä eteen menoa, niin että vietiin yhdessä motskari kentän päähän. Hypyt meni nyt hyvin, kun ei otettu liikaa etäisyyttä esteeseen. Makki ei nyt ottanut siis tukea esteestä. Kokeiltiin myös A:ta loivemmalla esteellä. Kokeilin miten Makki sen kiipee, hyvin näytti menevän. Tänään oli seuruutkin todella erinomaiset. Kokeilin parit liikkeestä seisomiset ja ne meni nappiin. Kohta voi varmaan jo käsimerkin häivyttää pois.