JepJep! Mentiinpäs erehdyksissä tonne... olis pitänyt kaksi kertaa harkita ;D

Eli tässä nopea tiivistys, kun laiskottaa niin kovasti.

Luoksepäästävyys 10

Paikallamakuu 0 ( ei jaksanu olla, lähti huiteleen n. 1minuutin kohdalla)

Seuraaminen kytkettynä 6 ( Haahuilua)

Seuraaminen taluttimetta 9

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 5 (Muka ollut meillä vahva juttu, mut ei. Käskin Rollen maahan, mut huijas mua ja jäi persepystyssä sinne oottaan.. Sit kun huomasin ja mulkkasin pahasti perse tippui alas. No... meni kuitenkin..)

Luoksetulo 7 (hyvin mielenkiintoinen veto rollelta. Se todella halus nolata mut kaikkien nähden :). Eli tuli TOOOOSI vauhdikkaasti luokse, mutta taas oli jarruttaminen unohtui.. eli siis mua päin niin kovaa kuin ikinä pääsee.. Meikäläinen katseli ylös päin, kun ei uskaltanu koiraan katsoa.. Oli meinaa sen verran hullunkiilto silmissä kun lähti tuleen kohti... Jep, eikä siinä kaikki. Sit Rolle tapitti mua tähti silmin mun edessä ja käskin sen sivulle.. just.. koira sekos ja alkoi nylkyttään.. Hip hei! Tosi hienoa oli pitää housuistaan kiinni kun toinen oli jalassa kiinni..)

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9 (Tämä olis ollut täydellinen,jos perusasento olis ollut suorempi)

Estehyppy 9 (taas perusasento)

Kokonaisvaikutus 9 (Kuulemma koiralla välillä "muut"mielessä! :D Yhteistyö sujui ja sitä rataa..

 

Eli siis mitä pitää reenata..

Perusasentoihin pitää kiinnittää huomiota. Luoksetulolle mun pitää keksiä jotain uutta, koska Rolle tulee niin suurella vauhdilla. Ehkä suoraan sivulle? Pitää miettiä. Ja toinen juttu on et rolle vetää ittensä niin kierroksille tosta luoksetulosta et meillä menee aina se sivulle tulo tuohon "naiskenteluun" Se pitäis jotenkin rauhoittaa.. Kiellän tietysti sitä.

mut sit se meidä suurin ongelma; Eli paikalla makuu.. Rolle ei olekaan enää valmis siihen, niin kuin luulin. se on nyt alkanu siitä häippäämään puolessa välissä.. Ja yleensä menee viereisen nartun luokse.. Meillä pitäis olla viikon päästä alokasluokan koe.. Jos Rolle ei nyt ensiviikon kaikissa reeneissä makaa koko 2min niin mä otan nollat siitä osuudesta. En mene sinne jännäämään pilaako Rolle viereisen koirakon makuut.. :( Harmittaa toi niin kovasti. Reeneissä nyt aletaan tekeen sitä, et aina kun Rolle nousee niin joku muu kuin minä aina palauttaa koiran paikalleen.. josko se oppis sen et se tuomari voi olla tämä "palauttaja".. Harmittaa, et miksi Rollen pitää olla niiin kiinnostunut toisista koirista.. :(

Mut mennään siihen kokeeseen muihin osuuksiin ainakin reenaileen.. Katsotaan nyt!