Makki steriloitiin 19.12. Leikkaus meni hyvin. Lähdettiin Katrin kanssa leikkuu reissulle. Makki pääsi jo tutuksi tulleeksi olevaan autoon. Autoon noustessa katsoi Usvaa ja meni sille tehtyyn petiin. Häkkiä ei sille ruvettu viritteleen tälle matkalle. Perillä odoteltii hetki ja Makki käyttäytyi hienosti. Sitten nukkumaan ja sillä välin Katrin koirat pääs yks kerrallaa touhuilee ja leikkimään :) Tunti meni nopsaan ja haettiin pikku muru. Kannettii se pakun perään ja kapaloittiin se peittoihin. Tyttö nukkui koko matkan. Kannettii sitten peitolla se olohuoneeseen. Nukkuessa koko ilta sitten menikin. Kerran lähti mun perääni hoiperteleen. Tässä Makki just sisään kannettuna.

 

Myöhemmin lähti mun perääni ja laitoin sen omalle paikalleen josta näkee koko talon menon :) Vintti ihan pimeenä edelleen :D

Ah, näin rauhallista meillä ei ole koskaan ollut :D

Illalla pääsi itse nurkalle pisulle ja käveli yläkertaan nukkumaan. Koko yö meni minulla valvotessa, koska Makki näki pikku-ukkoja ja oli hieman levoton. Pari päivää lampunvarjostin pysyi päässä kunnes keskiviikkona mun aamuvuoron aikana nokkela koira oli ottanu pöntön JA haalarin pois päältään. Ei onneks ollu repiny tikkejä. Onneks alkoi sitten joululoma. Kotona ollessa en pitäny sillä muuta kuin haalaria. Ei yrittäny missään vaiheessa nuolla haavaa.

Tainalta lainaksi saatu nuttu :) Jouluun hyvin passeli ;)

Laitoin ekoille pissityksille siteen mahaan. Tässä näkee millanen toi lampunvarjostin oli :D

Pe otin haalarinki pois ja koko joulu on menny ilman pönttöä tai haalaria. Haava todella todella siisti :)

Tässä tänään otettu kuva, maha on vähä caccanen kun käytiin lenkillä ja rapa roisku. Mutta haava on pieni ja siisti, ei punoita.

Leikkauksen hintaan kuuluu tikkien poisto ja vienki sinne tällä kertaa, että saan samalla pyydettyä reseptiä Rollelle uudeksi vuodeksi.

Joulu meillä meni rennoissa merkeissä. Vähä tuhmia haukkuja meillä oli! Nimittäin ne joulupäivänä pölli keittiöstä vadillisen pipareita!! :D Ja hiivaleipäki oli Makin pedillä puoliks syötynä. Oli varmaa masu täynnä pipareista jo?? ;) Roskiskin oli tarkastettu. Joo minä unohdin keittiön portin raolleen, mutta en unohda enää :D Aattona koirat sai maksalaatikkoa ja vähän porkkanalooraa. Kinkun palasetkin saivat :) Paketteja oli kuusen alla, harmi että kaikki koirille! Koirat sai paaaaljon luita ja röhköpossun joka kuoli vartissa! Tänään käytiin pidemmällä lenkillä sulattelemassa läskejä. Myrskyn takia meillä sähköt poikki pari tuntia.

Jouluposetuksia rappusilla.

Rollen teki ihan vähän mieli syödä toi tonttuhiippa ;)

Ensilumilta kuva :)