Viikonloppuna oltiin mökkeilemässä. Perjantaina lähdettiin aamulla klo 8 kohti Orivettä. Mentiin pitkä lenkki järvelle. Koirat saivat juosta koko matkan vapaana. Järvi oli jo pienessä jäässä. Rolle oli menny jonku paskiojan yli ja oli sen näköinen ja hajuinen. Rikottiin pieni "avanto" rantaan jossa Rolle muli "pyydystäen" jään paloja :D
Lähdimme ajelemaan mökille puoli kahden maissa. Perillä koirat temus kolmistaan pihalla kunnes tuli pimeää.

Lauantaina koirat oli pihalla aamu kahdeksasta iltapäivä neljään asti. Oltiin siis kaikki. Unski kävi välillä lämmittelemässä, mutta yllättävän sitkeesti sekin viihtyi ulkona. Me uurastettiin vanha saunarakennuksen kanssa lähes koko päivän ja koirat keskittyi puuvaraston tyhjennykseen. :D Ne kävi siellä vähän väliä lainailemassa kapuloita.

Tein Makille lähi pellolle aika pitkän jäljen. Neljä keppiä ja viisi kulmaa oli sillä jäljellä. Hautua sai 2 ½ tuntia. Huomasin jossain vaiheessa, että naapuri mökin isäntä päästi koiran juoksemaan sille päätä peltoa, josta meidän jälki alkoi. Koira oli kivasti noukkinu kaikki namit ja varastanu yhden kepin. Ja tietysti sotkenut täysin alun jäljestä. No Makki selviytyi siitä silti kunnialla. Keppiä ei tosiaan sillä suoralla ollut enää, mutta muuten kaikki meni hyvin. Muut kepit Makki ilmaisi varmasti ja ajoi muutenkin jäljen erittäin tarkasti ja rauhallisesti. Olin tyytyväinen. Otettiin pieniä tottisliikkeitä loppuun ja leikkien palattiin mökille.

Sunnuntaina ennen myräkkää, teimme äitini kanssa esineruudun metsään. Äiti vei Rollelle ja Makille neljä esinettä. Rolle sai eka hakea ja se oli onnesta soikeena. Hyvin löytyi kaikki. Makilla oli todella hyvää työskentelyä ja 3/4 luovutuksesta oli täydelliset. Eka luovutus meni huonommin, kun Makki meinas juosta ensin ohi, mutta toi kuitenkin esineen toisella käskyllä. Muilla tuomisilla ei tarvinnu käskyttää toista kertaa.

Kaikki koirat on nukkunut koko päivän. Reenit jätettiin tänään väliin harjoituskisojen vuoksi. Muutenkaan ei oltais varmaan menty. Koirat ovat todella väsyneitä viikonlopun fyysisestä suorituksesta :) Niin minäkin. Huomenna on Makin tottis reenit.