Oltiin eilen epävirallisissa flyball kisoissa. Rolle meni todella hienosti.. Olin tosi tyytyväinen, kun se päätti pysyä omalla radallaan, eikä menny naapurin radalle..
Ekaksi Rolle juoksi Helmiä vastaan ja ekalla kierroksella molempien koirat ei mennyt oikeen hyvin.. Rolle meni hienosti hakeen pallon, mut meni sit kameramiehen luokse tuijjotteleen ja sit kiersi ekan hypyn.. joten me siis juostiin yhdessä ne kaikki uudestaan.. En tiedä miten tässä kävi, kun käsittääkseni Helmi ei hypännyt ekaa hyppyä ja ne ei korjannut sitä... Voitettiin siis toi, mut en ollut kovin onnessani suorituksesta.. No meillä menee aina eka kerta muistelemiseen.. Seuraavalla kerralla Rolle oli jo oma itsensä ja voitti Helmin. Rolle pääsi jatkoon..
Toisella kierroksella jatkoon päässeistä Rolle juoksi Johanna Nybergin Melliä vastaan.. Voitti 2/3 radasta!! Jee!! Olimme siis varmasti jatkossa..

No finaalissa sit ajan perusteella valittiin voittajat.. Kössi voitti ylivoimaisesti kaikki. Toiseksi tuli vinka? (en muista nimeä) ja Rolle hienosti kolmanneksi.. Ei Rollella huono aika ollut ja minusta oikein nappi suoritus.. Rollella on vain toi hyppytekniikka ihan hakusessa, jos se oppis oikein hyppiin vois tulla enenpi nopeuttakin.. En tiedä, mut kuitenkin saatiin ihan törkeen upeee pokaali!! Meillä ei vielä oo palkintokaapissa niin isoa pokaalia ollutkaan. Rolle sai ison keksipaketin :)

Joukkuekisa ei mennyt Rollen joukkueella ihan nappiin.. Joukkueet arvottiin ja meillä (Rollella ja Helmillä) ei sit ehkä käynyt hyvä säkä :) Olimme vimpat :D Mut sanon vaan et Rollen ja Helmin suoritukset olivat niin upeat! Kössin joukkue voitti ylivoimaisesti. Niillä tais olla muutama kokenut koira joukkueessa ;D

Toivottavasti ens vuonna sais oman joukkueen kasata.

Maanantaina oli lyhyet agireenit.. Unskin kanssa otin vain yhden kierroksen. Meni niin upeasti ja koira oli kuulolla.. se ei tehny mitää virhettä joten vein sen sit autoon.. Rollen kans otettiin pari lyhyttä rataa ja kaikki ei tod. mennyt ihan nappiin.. Rimat lenteli taas kivasti ja Rolle oli kierroksilla.. Ekan radan höyryjen päästöjen jälkeen toinen rata meni kivasti.. Otettiin myös lyhyitä kontakti harjoituksia. Keppejä harjoittelimme myös nyt oikeen urakalla.. Lähetin sen aina kepeille ja hoputin sitä ollen itse sen takana koko ajan.. Se pystyi keskittymään niihin ihan yksin ilman minua :)
Taina otti Rollen kanssa hienoja seuruu kuvioita. Rollella oli upea kontakti ja olin vähän katkera :D