pitkästä aikaa...

Ollaan Rollen kanssa kisa tauolla varmaan ensi kesään asti. Tällä hetkellä Rolle on silmätulehduksen vuoksi silmätippakuurilla.. Olen myöskin vakavasti miettinyt Rollen kastrointia. Josko se helpottaisi nuoren miehen elämää. Eipä tarvitsisi enää stressata tyttöjen perään ja Rolleahan ei jalostukseen käytetä luonteen vuoksi. Murkkuikä paistaa tällä hetkellä läpi kunnolla. Uroksille on alkanut vasta nyt tikkuileen ja muutenkin kokeilee mua välillä. Nyt täytyy vaan pysyä tiukkana ja olla johdonmukainen ja pitää kuria.

Eläinlääkäri ehdotti meille myös sellasta implanaattia, joka vaikuttaa puolen vuoden ajan.. Tälläinen kemiallinen kastraatio.. Mietin että kokeilen sitä ensin, ennen kuin leikkuutan. Tässä näkis millaiseksi luonne voisi muuttua.. En halua koiraa, joka alkaa rähiseen jokaiselle vastaan tulevalle koiralle.. ja jos tämä toimii niin kuin toivon niin sit leikkuutan. Mutta tässä on se varoaika puoli vuotta, joten tulee luonnollisesti kisatauko. Joka kyllä tekee ihan hyvää..

Mutt jotain hyvää Rollesta: Reeneissä on mennyt ihan kivasti. Korvat on ollut tallella, kunhan ensin ollaan oltu kunnon lenkillä jossa on palloa saanu noutaa.. Jaksaa keskittyä paremmin, kun ei häsellä ylienergisesti. Eiliset reenit oli tosi hyvät. Rimat lentelee edelleen, mutta nyt koira kuuntelee mua koko ajan ja on todella hyvin ohjattavissa. Kontakteille pysähtyy todella kivasti.. Annan sille nameja alastuloilla, joissa istuskelllaan hetki. Kepit menee edelleen hyvin tällä jätkällä. :)

Sitten Unskin kuulumisia. Unskista on tullut eilen aamulla isi. 6 kaunista pentua tuli. 4 todella nakua pentua. <3

Sunnuntaina vielä tästä tietämättömänä olimme Tampereella agilityn kv kisoissa. Meni meidän osalta tosi kivasti. Saimme ekalta radalta nolla ratavirhettä ja aikaa jäi alle sekunti. :D Olimme viidensiä tässä vaiheessa. Toinen rata oli hyppyrata, joka ei mennyt niin hienosti mun ohjausmokien takia. Tuli kaksi kieltoa ja tästä johtuen tietysti yliaikaa viisi sekuntia.. Olin todella tyytyväinen tohon otukseen. Se toimi niin kivasti koko ajan. Olemme alkaneet tekemään lähdöissä niin että pyrimme lähtemään samaan aikaan jotta saadaan nopeampi lähtö. Jos ei ole varaa jättää niin täytyy yrittää niin kuitenkin että saan vetää koiraa.. Meidän agilityrata meni niin nappiin. Kontaktit koira otti hienosti ja odotti oikeen lupaa jatkaa matkaa.. Kepit meni hienosti tietysti. Radalla oli alussa vaikea kohta jossa piti koiran valita se oikea putken pää.. vaihtoehtoja oli paljon, jopa A oli tarjolla ihan vieressä. Onneksi Unski ei enää oo niin kova a-mangeetti :D Unski kuitenkin tässäkin hienosti kuunteli mua ja meni oikeeseen päähän..Loppu pisteiksi taisimme saada 15 ja sijoitus oli aika lopussa.. Mut tyytyväinen olin, koska rata oli ehdottomasti tähän astisista radoista kinkkisin. :) Onpas ainakin tullut nähtyä kv kisatkin. :)

Unskillakin meni eilen reenit ihan kivasti. Toki kisoissa meni paremmin. Se oli aluksi vähän hajujen perään, mutta keskittyi kuitenkin töihin hyvin. :)