Jyväskylän näyttely oli sitten seuraavaksi vuorossa. Sunnuntaina 20.11. suuntasimme aikaisin aamulla kohti jyväskylää. Kauhea ruuhka siellä oli, joten Taina jätti mut ovelle ja kävi viemässä auton pidemmälle.

Meillä alkoi kehä klo 9.30. Kerkesin käyttää Pate tarpeillaan ja purkaa vetokärryn häkit paikoilleen. Sitten panta koiralle ja kehän viereen oottelemaan. Enkkuja oli ilmoitettu vain Pate ja Emmi (GB Gimppa Gerttu). Pate meni ensimmäiseksi. Tuomari tuntui olevan tarkka liikkeistä, koska juoksutti joka suuntaan meitä. Pöydällä tarkasti kaikki hampaat ja räpelsi aika kauan. Pate käyttäytyi taas erinomaisesti pöydällä. Arvostelussa lattialla meinas pari kertaa tarjota istumista, mutta muuten jaksoi hyvin. Pate sai sa:n ja koska oli ainoa uros niin tuli myös se serti ja cacib :) Sitten odoteltiin ja Emmikin sai sa:n. Menimme kehään ja siellä katottiin vielä liikkeet ja Pate liikkui hyvin vaikka ihana nainen oli edellä :D Tuomari valitsi Paten rotunsa parhaaksi! :D Jee. Tuomarina oli espanjalainen Maite Gonzalbo. Oli miellyttävä koiraa kohtaan. Sanoi, että Pate esiintyi iloisesti. Arvostelu meni jotenkin näin (vapaa suomennos)

Erinomainen kokonaisuus, erinomainen pää, hyvät kulmaukset, erinomainen hännän kiinnitys, liikkuu hyvin, erinomainen luonne.

Heh, kaikki oli erinomaista. Sitten odoteltiin mooooonta tuntia. Käytiin shoppailemassa luita kotiväelle. Pate nukkui selälläään mun sylissäni. Taisin itekkin siinä torkahtaa.. Emme sitten jääneet ryhmäkehiin, kun kyyti lähti. Raskas päivä, mutta onneksi tuli se mitä haettiin ettei tarvinnut tyhjin käsin tulla :D

Meillä on nyt voittajaan Pate ilmoitettu. Sinne on tulossa 14 enkkua. Kiva nähdä paljon näitä. Mutta nyt pidämme pienen tauon (jos maltan) ja odotan että Pate täyttää 2v ja voidaan alkaa metsästään sitä vikaa sertiä.

Suunnitteilla olisi ensi vuodelle mahdollinen ulkomaan matka ystävän kanssa. Vaihtoehtoina on Viron voittaja, euroopanvoittaja, latvia-liettua. Omatoimi matka tästä tulisi joten varmasti olisi magee reissu :)