Oltiin eilen hallissa treeneissä karvakorvien kanssa. Rollella oli hyvä draivi päällä niin agissa kuin tottiksessa. Agilityssä se oli helposti ohjattavissa tällä kertaa ja hyppi lämmettyään ihan kivasti :) Harjoiteltiin vaikeita ohjaus kuvioita tai lähinnä minä harjoittelin. Tulee niin paljon uutta koko ajan et saan hirveet haukut joka reeneissä!! :D :D Sylikääntöä reenattiin nyt urakalla ja lopussa vihdoinkin onnistuin siinä. :) Meillä oli pöytä radalla ja se meni heti kerrasta hyvin. Rolle ei jyrännyt sieltä alas heti.

Otin molempien kanssa sitten tokoa vuoroa odotellessa ja agi harkkojen lopuksi toko kentällä. Rollen kanssa otin häiriö paikallamakuuta ja olin itse piilossa!! Helpolta se näytti! Rolle oli aivan liikkumatta ja rauhallinen. Vaikka koiria oli lähistöllä ja agilityä mentiin muutaman metrin päässä. Aivan loistavaa.. otin pari aika lyhyttä harjoitusta. Ensimmäisen pituus oli n 30s. ja toinen oli n 1min. :) Sitten otettiin kaukot, jotka oli kunnossa. Toko hypyllä reenattiin avoimenluokan liikettä ja se meni kerrasta päähän. Luoksetulon pysäytyksen alkeita reenasin niin et palkka lensi heti ku tuli seis käsky. Niin ja tärkein! Nouto onnistui monta kertaa kerrasta! Otettiin paljon pelkkiä tuomisia ja luovutusta. Jätin Rollen istumaan ja kapulan parin metrin päähän sen eteen ja ite menin siitä n 5 metriä eteenpäin.. Käskin tuoda ja se peeveli toi aina sen hyvin! :) Olen tyytyväinen siihen. Vire pysyi koko ajan korkeella. 

Makin kanssa otettiin myös pari avoimen toko hyppyä ja nyt ne meni kerrasta läpi. Liikkeestä seisomista reenattiin samaan malliin kuin tähänki asti ja se alkaa pikku hiljaa onnistuun sekä juoksusta että käynnistä. :) Välillä ei sit pysähdy millään! Luoksetulon pysäytystä reenattiin myös niin että palkka lensi samaan aikaan kun tuli käsky. :)