Makki täytti eilen 7vuotta! Mummeli on juhlistanut synttäreitään juoksemalla kaverikoirien kanssa pihalla, käymässä extra agilityreeneissä ja otettiin tottistaki pitkästä aikaa :) Makki sai hienon nahkapedin ja luita on koirat syöneet nyt viikonloppuna paljon! :D Ruuaksikin keitin koirille ison padallisen riisivihannesliha mössöä! Hyvin on maistunut energiaruuan kanssa! Makki on hieman kaljussa kunnossa nyt ja otetaan viralliset synttärikuvatukset kun käyn ostaan uuden kameran ensiviikon aikana :)

Paten menin sitten ilmoittaan ryhmänäyttelyyn 25.2. Lähdetään Jutan kanssa niinki pitkälle kuin Tuusniemelle :D Näin pitkälle en ole tainnutkaan koskaan matkustaa näyttelyn perässä kotimaassa!! :D Tulee varmasti mahtireissu! Jutta ilmoitti Pinkin ja minä Paten ekaa kertaa avoimeenluokkaan. Patella siis olisi mahdollisuus valioitua tuolta, mutta odotukset eivät nyt ole korkealla, koska tuomari on arvostellut enkkuja kolme kappaletta ja jokainen saanut eh:n :D Joten mennää siis kattoo mitä me saadaan!! Sitten uus yritys Lahdessa, Raumalla.. Tampereelle tuskin mennään tuomarin takia hakeen T:tä ;) Mutta helposti mut sinnekin taas ylipuhutaan... Kesän Ruåttin näyttely näyttäis vahvasti toteutuvan. Nyt ei oo varmaa lähteekö Patsku kasvattajan matkaan vai lähdetäänkö koko perhe sinne :) Lähempänä selviää..

Hmm mun on pitänyt tänne laittaa huomaaviani muutoksia Makista steriloinnin jälkeen. Makki ei ole todellakaan rauhoittunut. Päinvastoin! Enrgiaa löytyy nyt tuplasti enemmän, tätä on niitten vaikeeta kuvitella jotka Makin on nähnyt! Makista on tullut entistäkin koirasosiaalisempi. Juoksee koirakavereitten kanssa vapaana. Hakee jopa leikkimään lauman ulkopuolisia koiria jos mukana ei oo Rollea. Tää oli ihan uskomatonta :D Työmotivaatio on pysynyt samana eli jaksaa ja jaksaa :) Agilityssä on oikea energiapaukku! Huomionkipeempikin se tuntuu olevan! Pissavaivoja ei ole vielä tullut. Ulkona merkkailee nyt aikalailla.. Turkin se tiputti pois ja ehkä kohta rupee sitä takas kasvattaan.. Eli karvanlaadusta en osaa sanoa vielä onko muuttunut.

Eipä muuta tällä erää. Ilmoitan Makin ja Paten Hyvinkäälle agilitykisoihin ensikuussa :) Reisaamista siis tiedossa.