Teimme viikon mittaisen maakunta matkailun 13.-17.8.
Kävimme Orivedellä Rollen kanssa jossa jätkä sai vuorokauden vaan juosta pallojen perässä. Ja sehän sopii Rollelle :)

Sieltä suuntasimme Parkanoon mummuni mökille, jossa olimme muutaman päivän. Oli todella ihanan rentouttavaa. Käärmeitä sai pelätä, koska niitä oli näkynyt sillä seudulla tän kesän aikana useampi. Onneksi nyt ei kuitenkaan törmätty :) Teimme pitkiä lenkkejä maalaismaisemassa, Rolle sai juosta koko sielunsa voimin keppien perässä. Kokeilimme myös veneilyä, ehkä viimeisen kerran :) Oli todella mahtavaa olla keskellä järveä ja tajuta, että kenelläkään ei ole pelastusliivejä ja koira sai hirveen skitsokohtauksen, kun halusi vaan jahdata airoja. Hih! :) Ei pieni voinut käsittää sitä, että airot=kepit heiluu vieressä ja niihin ei sais muka koskea, eli Rolle oli mun vieressä keulassa suu ammollaan ja odotteli aina kun airo tuli lähemmäs niin yritti napata. Laskimme ankkurinkin ja nautimme tyynestä järvestä, silloin Rolle oli rauhallinen. Rantaan päästyämme Rolle toimi ankkurina, koska yritti liian aikasin mennä laiturille niin, että etujalat oli laiturilla ja takajalat veneessä. Onneksi ranta on niin matala, että koiralla yletty jalat pohjaan. Heitin sen sit järveen, josta se oli tyytyväienen. Tästä seurasikin n. puolen tunnin dummyn noutoa vedestä :) Rolle hienosti hyppii laiturin päästä ja kiipee myös portaat ylös.

Kävimme myös seitsemisessä. Kiersimme n 6km lenkin. Oli hienoa mennä, Rolle juoksenteli suolla. Tuoksui ihanasti suopursulle sen jälkeen.

Sitten menimme vanhempieni mökille killinkoskelle loppu viikoksi, jonne tuli sitten enemmänkin porukkaan. Unskikin saapui äiten kanssa. Perjantaina Unskille tuli tyttö kylään. Trehvit sovittiin perinnekylään ja toivottavasti parin kuukauden kuluttua tulee toivottuja tuotoksia ;)
Taas koirat saivat juosta elämänsä kyllyydestä, ihan kuin Rolle ei sitä olis tehnyt jo.. Virtaa kuitenkin oli kuin pienessä kylässä. Kävimme Lauantaina 10km lenkillä porukoitten kanssa. Rolle alku matkasta säntäili edestakaisin, mutta loppumatkasta alkoi jo kiltisti kulkemaan tiellä. :)

Sunnuntaina saavuimme illalla kotiin ja Rolle lepäsi pari päivää ihan reporankana :)