Tänään olis sitten ollut poikien agireenit! Otin Rollen mukaan, koska oli jo sitä mieltä että jos mut nyt jätät niin syön sun sohvas.. :D Rolle siis tuli vain katselemaan ja harjoittelemaan paikalla makuuta häiriössä!

Rollen kanssa otin aluksi pientä seuraamista ja liikkeestä maahan menoa. Sitten jätin sen makaamaan. Taina vahti ja aina ilmoitti jos lähti liikkeelle. Minä olin selkä koiraan päin. Tämä oli Rollelle erityisen vaikea koetus, koska se on niiiin agility hullu koira ja pelkästää katselu on sille jo liikaa. Olimme siis ihan radan vieressä kun muut juoksi ja sai palloa palkaksi (rolle on myös maaninen palloille) Mutta Rolle tosiaan oli TÄYSIN liikkumatta!! AIvan mahtavaa. Välillä se piipitti, kun olis mieli tehnyt lähteä hyppimään. Rolle oli onnellinen, kun pääsi tekeen vähän töitä!

Unskilla meni tänään kolme rataa niin putkeen kuin vain voi mennä!! Se kuunteli tarkkaan ja vauhtia riitti! Aivan mahtavat keppialoitukset ja kontaktin  otot! Hienoa mennä kisoihin, kun on reeneissä mennyt hyvin! Kisathan on meillä 30.3. 2 starttia. Toivottavasti menee hyvin! Jännittää jo nyt niin kamalasti. Onneksi tulee kohta kesä, ei tarvi olla NIIN tarkka lämmittelyissä. Aivan mahtavat reenit! Hyvä mieli tuli.