Heh.. Rolle joutu tänään suihkuun ;) Foonasin ja harjasin sitä monta tuntia. Nyt se on kyllä valkoinen, mutta se on niin täynnä irtokarvaa.. se on kuin iso pumpulipallo!! Ja kaikkialle mihin se koskee jää valkoinen vana.. Tän siitä saa kun pesee koiransa.. :) Ei, vaa. Ajattelin et pitää se pestä, ku edellisestä on kulunut kohta vuosi ja treen kv:ssa on se flyball näytös. Ei sinne kehtaa ton kanssa mennä jos se on niin likanen ja takkunen.

Viikko on taas hurahtanut nopeeta. Viime lauantaina oltiin purureeneissä ja Makin hampaat osu mun jalkaani, pieni reikä ja suuret mustelmat koristaa hianoo jalkaani :) Koiran osalta reenit meni nappiin. Otettiin jo liikesarjoja. Pakoja ja piilolle lähetystä, sekä seuruuta. Uskomattoman hianosti Makki seuraa, vaikka molari kävelee meidän edellä. Makki ei myöskään enää ota häiriötä, vaikka molari tuijjottais tai heiluttais pamppua. Ne oli jotain alun paineistumisia. Edetään siis hyvää tahtia.

Lauantaina menimme Rollen kanssa myöhemmin flyball reeneihin. Muuten menee kyllä hyvin, mutta Rollen hyppytekniikka on niin hirveetä katsottavaa.. Täytyy ilmoittaa se tekniikka kurssille jossa opetellaan uudestaan hyppimään.. Mutta Rolle ei tosiaan ottanut yhtään häiriötä viereisellä radalla juoksevista koirista. Se keskittyi vain omaan suoritukseensa. Lopuksi, kun Rolle oli ihan rätti väsynyt otimme ryhmä paikalla makuun ulkona.IHANAA, Rolle pysy!!

Olimme sunnuntaina Kyötikkälässä Rollen kanssa kattelemassa toko kisoja. Kössikin oli siellä ja oltiin kannatusjoukkona. Rollen kanssa harjoteltiin tilannetta ja reenattiin häiriössä. Siellä oli paljon lääppijöitä, eikä Rollea pelottanut ihmiset jotka kävi vähä väliä sitä koskettelemassa. Pääsi Rolle jopa lähipellolle juoksemaan Kössin kanssa. Kössikin suostui nippa nappa juoksemaan Rollen kanssa pienen lenkin. :D Harjoittelimme perusasentoa, paikalla makuuta ym pientä häiriössä, ja olin kaiken kaikkiaan hyvin tyytyväinen.

Maanantain agilitailtiin ja päätteeksi otettiin pienet flyball reenit. Unski pääsi ekaa kertaa "tyttönä" radalle. Ja voiko olla mahdollista, että pallittomuus alkaa jo nyt näkymään radalla.. Uskomattoman nopeeta koira juoksi, mulla ei mitää mahdollisuutta pysyä perässä. Se oli kuin tykki ja ohjautui nätisti. Kaikki kontaktit upeasti. Täytyy kohta ilmoitella kisoihin.. Rollella meni kontaktit hienosti, mutta ne hypyt.. se sihtaa ja sihtaa ja sitten useammin tiputtaa riman alas... En käsitä, miks se niin alko tekeen.. Eka rata meni hienosti, mutta seuraavalla radalla oli enemmän hyppyjä ja sit ongelmat alko.. Alan nyt keväällä tosissaan kattomaan niitä hyppykursseja, kun vaan kerkeis..  Flyball reenit oli lopuksi, harjoteltiin taas kisanomaisesti. Hypyt oli rumat, mutta Rolle suorittaa "radan" lähes 100% täydellisesti, joten ihan hyvin mielin ollaan menossa näytökseen.. Lopuksi taas paikalla makuu reenit. Nyt meni parhaiten koskaan. Rivissä oli nyt uusi koirakin, josta Rolle ei ottanut mitään häiriötä. Se makas paikallaan HILJAA!! Ja nyt aikaa oli ainakin sen 2min. Se siis tietää mitä siltä odotan, kurittomuuttaan huitelee ja piippailee vaan.. Flyball reenien jälkeen on niin täydellistä harjoitella tätä, koska se on väsynyt ja jaksaa keskittyä.

Tänään kävimme tapaamassa Rollen ensimmäisen pentukurssin pitäjää :) Oli mukava tavata pitkästä aikaa Mailaa. Rolle oli aika varma tilanteessa, piippas kovasti. Energiaa ei oltu käyty purkamassa missään. Mutta hienosti se hetken jakso olla nätisti. Makkikin pääsi kokeilemaan perussettiä ja teki sen Makkimaiseen tapaansa, eli hienosti. Lopuksi menimme jäälle jossa koirat juoksi taas ittensä loppuun :)

Tällaiset pikajutut taas..