Kauheeta härdelliä ollut viimeisen viikon aikana. Ollaan muutettu ja siivottu toista kämppää. Nyt se on viimeistä silausta vaille valmis :) Omakin kämppä ja auto on kokenut muutoksia kevätsuursiivouksen aikana :)

Lauantaina olimme Rhodesiankoirien yhdistyksen järjestämässä agilitykoulutuksessa Best-in areenalla Makin kanssa. Kouluttajana oli Päivi Männistö. Mentiin rata parissa osassa ja Makki oli minusta aivan loistava!! Ohjautuu jo tosi mukavasti, vaikkei harjoituskertoja ookkaan vielä montaa takana. Kouluttaja oli todella mukava ja häneltä sai hyviä vinkkejä kontaktejen opetteluun ja harjoitteluun! Niihin nyt yritän paneutua, ettei niistä tule ongelma :) Myös kepeille saatiin hyvä neuvo miten pystyn helpoiten siirtyä sille vaikeemmalle puolelle harjoittelemaan ohjaamista. :) Näillä eväillä on hyvä jatkaa.

Maanantaina olimme Makin kanssa puruissa. Otettiin kokeenomaisia harjoituksia. Vieras ukko piilolla ja silleen. Ei mitää ongelmaa.. Ongelmana olikin nyt, ettei Makki meinannu tulla enää piilolta sivulle ;) No pari toistoa ja kovempi äänenavaus niin koiralta löyty korvat :D On koira muuttunu hirveesti taas. Alkuun sitä juurikaan saanu pideltyä piilolla niin nyt ei meinaa saada enää pois ;) Otettiin hyppyjä ja selkäkuljetusta. Ne oli ok. Makki rupee oleen kokeeseen valmis tältä osuudelta. Kunhan vaan irroittaa hihasta ja tulee vartioinnista sivulle ;)

Otettiin myös tottista ennen puruja maanantaina. Otin estenoudot pitkästä aikaa, kun ne oli kaivettu lumesta pois. Makki muisti ne hyvin :) Täytyy vaan itse harjoitella hyvin toi kapulan heitto! Sitä jouduin nytkin harjoittelemaan useampaan otteeseen, ku se ei joko lennä tarpeeks pitkälle tai sit se lentää ihan vinoon..

Olimme eilen Mustassavuoressa lenkkeilemässä. Siellä vielä on lunta rinteessä jonkun verran. Otin joitakin valokuvia kännykälläkin. :) Ilma oli niin upea. Koirat juoksi itsensä uuvuksiin.

 

Sain Makin hetkeks paikalleen!

Makilla järki-ilme!

Sit Rollella!

Makki ja The Pallo! (ja kieli)

Yllättävän hyviä kuvia tuolla kännykällä saa, vaikka onki tollanen halppis ja paljon kolhuja saanut.

Tänään mennään agiliitelemään Makin kanssa. Otan Rollen kans tänään myös tottista.

Huomenna lähdemme isännän kanssa illalla kohti Rovaniemeä. Suunnitelmiin tuli sellanen muutos, että menemme junalla ilman koiria. Eli meille tulee koiranhoitaja pe iltana ja on meillä lauantain niitten kanssa :) Matkan syy on tietenkin koiranpentu ;)

Great bernina´s Häntä Heikki