Eilen oltiin koko pikku perhe flyball reeneissä. Sain ton isännänkin raahattua mukaan :D Sit se joutu samantien töihin ja lataan palloja telineeseen, hih!

No joo paikalle tultuamme, huomasin että siellä oli joku kuvausryhmä paikalla. Paulaa haastateltiin.
No jaettiin porukka kahteen "joukkueeseen". Sattumalta tuli sit uroot ja nartut eri ryhmään ja Rolle kävikin pallon kanssa moikkaamassa typyjä viereisellä radalla ;) Ja meikäläiseltä lensi muutamat ärräpäät.. Toivottavasti ne ja mun perseessä oleva reikä sensuroidaan ennen kuin se julkaistaan :D

No  radat oli aluksi liian lähelläkin toisiaan, eli noin puolentoista metrin päässä. Lisäsimme väliä siihen neljään metriin, joka tulee kisoissakin olemaan ratojen välimatka. Sitten alkoi sujumaan.. Rolle toimi taas erinomaisesti. Se meni joka kerralla oikein sen radan, ja toooosi nopeeta!! Ja mikä huuto sillä oli kun jonon edellä oleva koira juoksi ennen sitä. Toivottavasti tv:stä tulis edes joku pätkä myös noista onnistuneista. Meinaa kaikilla meinas ne ekat radat mennä plörinäksi, ei ainoastaa meillä :)
Meidän joukkue toimi hyvin. Vaihdot onnistui ja koko joukkue oli mennyt nopeeta kierroksen. Välillä aina joillakin koirakoilla jäi este hyppäämättä takastullessa, mutta pääasiassa meni kyllä tosi hienosti.

Hauskaa oli tälläkin kertaa!