Joo eli varvas kunnossa taas.. ollut jo muutaman päivän. Taas voidaan alkaa kattoa kisakalenteria. Varmaan menee ensivuoden puolelle, kun ei lähistöllä ole nyt tarjontaa. Riihimäen kisoja vois vielä miettiä jos jaksaa lähtee ajeleen..

Reeneissä oltiin maanantaina.. Otettiin tekniikka harjoituksia muutamilla esteillä. Suurin ongelma tais olla se, että vedin 4 esteellä varmaa 7 erilaista rataa ja vielä molemmilla koirilla. Huh. ei sit millään meinannut muistaa.. Unski kyllä kääntyy kuin unelma pienessäkin paikassa. Hienosti meni reenit. Otettiin myös kepeille lähetyksiä sivussa, kivasti meni nekin. Intoa piisas tässä pikku nahkiaisessa. Oli pieni saikku tauko tehnyt taas hyvää :)

Rollella meni kanssa kivasti noi tekniikat. olin aikas yllättynyt jopa,kun se käänty toisinaan näppärästi pienessäkin tilassa. Rolle kuitenkaan ei ole mikään kovin pienoinen kaveri :) Hyvin oli Rollella intoa, kun sai huomiota pelkästään itselleen. Otettiin myös kepeille lähetyksiä ja yritin takaleikata ennen keppejä. Paria kertaa lukuun ottamatta meni hyvin.. Rollelle on selvästi vaikeampaa hahmottaa keppien oikea aloitus väli jos itse ohjaan sen keppien oikealta puolelta. Vasemmalta puolelta onnistuu lähes aina, koska se saa kiertää sen eka kepin. :) Ei malttais olla pysyä kisakentiltä. Hyppytekniikka on vielä hakusessa. mutta selvästi parempaan suuntaan.. Mun pitäis ohajata se hypyille niin että en hoputa sitä kovasti, jos sille tulee kiire niin se juoksee niitten läpi :D