Tänään meni agility reenit oikeastaan molemmilla pojilla tosi hyvin. Unskilla ehkä hieman paremmin.

Rollessa oli vauhtia (niin kuin aina!) Harjoiteltiin vaikeita putkikulmia. Nämä on yleensä Rollelle tosi vaikea, kun se ei jaksa kuunnella käskyjä loppuun asti. Mutta nyt meni ihan hyvin, koska radat sattui olemaan meille suotuisia siitä ettei rolle päässyt paljoa mun edelle ja sain sen huomion ennen kuin käskin putkelle.. Hyvin meni! Harjoittelimme myös esteiden kiertämistä. Tämä on Rollelle aika vaikea, koska mulla on nähtävästi jäänyt aika vähälle sen harjoittelu. Pitää alkaa sitä nyt reenaan. Varsinkin vauhdissa ;) Sylikääntö on meille myös välillä aikas kinkkinen..

Unski oli niiin kierroksilla autossa kykkimisestä, että meillä oli tänään tosi paljon vauhtia. Hienoa! Kontaktit Unski ottaa edelleen hienosti ja pääsimme puhtaita ratoja.. Yhdet keppi virheet tuli, kun Unski lopetti kesken kun ennakoin liian aikasin seuraavalle esteelle...

Ilmoitin pojat taas seuraaviin kisoihin.

Kesäkuussa on 3.6. Rollella yksi rata. 4.6. Unskilla 2 rataa (joista toinen hyppy).

7.6. Rollella kaksi rataa ja 8.6. Untolla kaksi rataa (joista toinen hyppis)

Katsotaan miten meillä Unskin kanssa alkaa sujumaan kakkosissa. Viime kisaa en vielä sisäistänyt meille kunnon kisaksi, koska unski oli kuuman ilman ja 7 tunnin odottelun vuoksi niin väsynyt että ei se paljoa jaksanu juosta.. Ja mielenkiinnolla jään myös odottamaan mitä Rolle tällä kertaa keksii ;)