Olimme torstaina Kyötsyssä reenailemassa Tainan ja Kössin kanssa.

Aloimme tänään uutena asiana reenaan tunnaria. Rolle sai ihan aluksi noutaa "omaa" keppiään. Piilotimme sen välillä ruohon alle jotta Rolle joutuisi käyttämään nenuaan.  Rollelta menee aika luontevasti se oman kepin tuominen, koska se ei juurikaan koskaan tuo normi lenkillä vieraan hajuista keppiä vaan juuri sen johon minä olen aluksi koskenut. Lopuksi otimme noutoa niin, että muut kapulat olivat oman kepin takana n.metrin. Rolle huomasi koko ajan vieraat kepit, mutta toi omansa mulle. Rollella on kyllä huonotapa nälvätä keppiä suussa.

Otimme myös metallikapulan noutoa.. Rolle ei siitä erityisemmin nauttinut ;D Meni todella innokkaasti kapulan luokse ja koski, mut sit alko etsimään "oikeaa" kapulaansa. ja lopuksi yritti leikkiä.. Sain sit lopulta Rollen tuomaan sen ällötyksen minulle(ei kyllä ihan suoraan käteen, mut vähän sinne päin) ja lopetettiin siihen. Otettiin lopuksi vielä puukapulalla noutoa, koska siitä Rolle tykkää niin mahdottomasti! Se menikin hyvin!

Seuruut meni hyvin. Touhuttiin Tainan kanssa samaan aikaan seuruita ja Rolle pystyi hyvin keskittymään minuun vaikka Taina ja Kössi meni todella lähellä meitä. Menimme myös ohituksia. Rollella pysyy mielenkiinto ja kontakti hyvin seuruissa jos vaan tulee tarpeeksi rytmin muutoksia, pysähdyksiä ja käännöksiä. Pitkissä suorissa ei mielenkiito meinaa pysyä. Meillä meneekin hyvin jo käännökset molempiin suuntiin ja pysähdykset sekä sivuaskeleet ja peruutus. :)

Otimme myös paikalla makuun. Taina kävi koirien takana pyörimässä. Ei Rolle paljoa välittänyt. Piti hyvää kontaktia muhun. Jes! Tiistaina mennään taas uudestaa tokoileen.