eläinlääkärissä tiistaina ja Unski sai jalkaansa antibioottikuurin. Toivottavasti puree. Hyvin antoi kopeloida ja eläinlääkärikin pääsi kunnolla tutkimaan meidän pikku perulaista. Nauroi hienoille hampaille :D

Rollelta tarkastettiin silmät ja hyvältä näyttää. Silmätippa kuuria jatketaan kuitenkin vielä puolitoistaviikkoa, että tulehdus lähtis kokonaan.. Reippaita poikia oli. Odotushuoneessa Rolle istui mamman viekus (turvassa?) ja Unski istui sylkyssä. :) Rollekin tosiaan oli paljon rohkeampi, kun veikka oli mukana pelastamassa.

No nyt Unski on parin viikon reeni tauolla ja keskitytään Rollen kanssa sit kaksin agiliitoon :)

Maanantain reenit menikin hyvin Rollella. Ennen reenejä kävin mettässä heittelemässä palloa niin, että koira oli aikas läkähtänyt.. Toimi sit paremmin reeneissä, kun ei tarvinnu energiaa purkaa siellä. Kuunteli ja oli helposti ohjattavissa. Hypytkin meni tänään paremmin. Huomasin, että Rolle tiputtelee rimoja herkemmin, jos irtoan liikaa siitä ja sillä tulee kiire ottaa mut kiinni.. No sillä kertaa ei tippunut kuin kerran rima ja sekin oli oma moka, kun ohjasin todella huonosti. Kepit meni hyvin ja harjoiteltiin kepeille lähettämistä kauempaa. Tän Rolle kyllä osaa :)

Taas tekis mieli mennä Romppasen kanssa kisailemaan, mut pitäis vaan malttaa vielä hetki. Tietysti nyt koira on doupattu, että ei sinne nyt asiaa olis. Mutta katsotaan nyt kuinka pitkä tauko tässä tulee jos me se kastraatio tehdään.. Aika näyttää.

Tänään piti myös lähteä jälkeä tekemään, mutta kun toi pimeys tulee niin pirun nopeeta. Oli taas jo hämärää, kun kotio pääsin. Mentiin sitten kentälle reenaan tottista. Tänään otimme liikkeistä jättäviä ja luoksetuloa, sekä tietysti seuruuta. Pallopalkalla mentiin ja se toimi. Seuruut meni ihan kivasti, selvästi Rolle ottaa paremmin kontaktia. Pysäytykset olivat nopeita ja teräviä. Ainoastaan maahanmenemisessä pitää tarkistaa, että menee alas asti. Johtuisko sit pallosta, ettei malta loppuun asti mennä. Kuvittelee et siitä pääsee nopeemmin ampaseen pallon perään. Luoksetulot meni nyt nappiin. Todella nopeita ja tällä kertaa jarrutkin löyty ajoissa. Olisko sillä luoksetulon pysäytyksellä ollut asiaa pelissä. Koska viime aikoina ollaan sitäkin otettu silloin tällöin. Joka tapauksessa, kiva asia kun ei törmänny :) Lopuksi leikittiin taas pallolla. Onneksi on toi pallomania, eikä kyllääntymisen merkeistä oo tietoakaan :)

Viikonloppuna varmaan lähdetään maalle, kun sunnuntain kisa jää Unskilla väliin. Mutta jäljen teen siellä pellolle Rollelle.