Menimme keskiviikko iltana vielä agireeneihin navetalle. Minulla oli avain ja saimme Tainan kanssa reenata melkein 2h ihan keskenämme. Meillä oli todelliset tehoreenit!

Rolle piti ensin juoksuttaa ihan läkähdyksiin ennen kuin sen kanssa mikään sujuu ;) Tämän jälkeen se meni kuin pieni enkeli ja kuunteli hyvin. Vaihdoimme keskenämme myös koiria ja kaikki koirat totteli kuin pienet unelmat :D Jopa Rolle, jota ei ole vielä koskaan kukaan muu ohjannut kuin minä. Tainan kanssa se meni yhden radan täysin puhtaasti (!!) Rolle aloitti kepit oikealta puolelta joka kerta.

Unski oli pikkasen kierroksilla ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita oli. :) Unski meni kyllä kuin unelma. Kontaktit otti tälläkin kertaa tosi hienosti. Harjoiteltiin myös sitä, että kun koira ohjataan kepeille niin itse juoksen kauempana sivussa. Meillä oli keppejen vieressä putki pitkänä. Juoksin siis putken toisella puolella. Unski suoritti kepit loistavasti "yksikseen".

Molempien koirien kanssa irtautuminen eteenpäin aidoille onnistui hyvin..

Jos ei muuta niin ainakin Tainan kanssa saatiin kyllä juosta kieli vyön alla :P Koirat oli myöskin tyytyväisiä!

Tainan Kössi meni myös hienosti kaikki venkurat, jotka radalle tehtiin. Ja sain kössiä ohjata. Kössiä on kiva ohjata, koska se on ohjaukselle herkkä ja kuuntelee todella hyvin. Alkuun meillä on aina pientä keskutelua kumman mukana lähtis äipän vai mun kanssa :D