Eilen olimme reenailemassa ensimmäistä kertaa tänä keväänä eteläpuistossa.

Menimme Tainan kanssa paikanpäälle jo tuntia ennen (jotta saan harjoitella sitä paikalla oloa Rollen kanssa). Unski sai heti aluksi juosta Köpän kanssa vapaana kentällä. Tekee ihan hyvää, ku se on taas vähän pulskistunut äidin hyvässä hoidossa.. :) Rollekin pääsi juoksemaan höyrynsä pois. Sitten Unski autoon ja Rolle kouluun. Otimme paikalla makuuta parin koirakon kanssa. Otimme 2.5min paikalla olon ja Rolle pysyi todella hienosti paikalla, vaikka kentän reunoilla meni muutamia koiran ulkoiluttajia ja Rolle välillä niitä kiinnostuneesti kyyläsikin tai ennemminkin mulkkasi ;) Lopuksi vielä luoksetulo kunnon välimatkalla, joka meni täydellisesti.. Rollella ei tuosta vauhtia puutu. Se juoksee niiin lujaa kuin vaan jaloistaan pääsee, aina se ei muista jarruttaa tarpeeksi ajoissa ;D

Unskin reenit oli tällä kertaa ensin (Rolle odotteli autossa sillä välin) Unski toimi minusta uskomattoman hyvin. Meillä oli ratoina tällä kertaa hyppyradan tyyppisiä pikku ratoja, joista ei haasteita uupunut ;) Kaikki vaikeat keppialoitukset Unski aloitti erinomaisesti... Radoilla oli nopeita käännöksiä.. jotka meni hyvin. Reenattiin valssausta ja välistävetoja, jotka meni hyvin. Jotenkin huomasi koirasta, että se nautti nyt paljon enemmän, kun oli ihan ilma ja saatiin reenata ulkona..

Unskin vietyä autolle ja Rollen ottaessa, huomasin että eräs valkoinen rusakko oli ihan hirveillä kierroksilla. Ei auttanu muu kuin viedä se rantaan ja heitellä keppiä järveen jotta isoimmat höyryt saataisiin pois.. Rolle nautti järvessä uimisesta. Se haki kaukaa kepin ja Kössi odotteli rannassa, jotta saisi napattua Rollen aarteen..Hih! Rolle ei siis tullut ihan rantaan asti ja mä jouduin koko ajan heittelemään uusia keppejä :) Tämän jälkeen pääsimme agileeraan..

Rollen eka rata oli sellanen mistä se niin tykkää eli sellanen missä sai juosta ja todella kovaa.. se on niin ihana kun se nauttii ja sit sujahtaa putkeen sata lasissa niin että putki lentää paikoiltaan..hih! Harjoittelimme koiran edessä valssausta, joka on todella vaikeeta Rollen kanssa, kun se tulee niin nopeeta ja lujaa! Onnistuimme ihan kivasti.. Kepit Rolle aloitti tosi hyvin! Keppeihin on tullut minusta entistäkin enemmän nopeutta.. Palkaksi Rolle sai iki ihanan narupallon..

Lopuksi Rolle ja Unski sai juosta Rekku saksanseisojan kanssa kentällä. Pojat oli "hieman" väsyneitä tämän jälkeen ;D